Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
303
5 af 5 5 (2)
303

Knapcelle batterier

Der kan være rigtig mange forskellige grunde til, at du leder efter et knapcelle batteri. Knapcelle batterier er nemme at kende, og du kender dem garanteret allerede. Der er tale om de små, flade batterier, som faktisk godt lide kunne ligne en lille knap.

Disse batterityper er meget anvendelige, og du har helt sikkert flere forskellige produkter i hjemmet, der har behov for knapcelle batterier. Der er ikke nogen tvivl om, at de kan være svære at navigere rundt i, særligt fordi der findes så mange forskellige slags, men her hos batteri-butik.dk har vi et stort udvalg af knapcelle batterier, og derfor kan du altid finde lige præcis den type, du har brug for, her hos os.

Mest populære underkategorier er:

Derfor har du brug for knapcelle batterier

Et af de mest almindelige produkter, der bruger knapcelle batterier, er et ur. Et ur har ikke plads til et almindeligt batteri, og derfor bruger de denne flade type batteri. Det er derfor lige præcis sådan et batteri, du har brug for, hvis dit ud pludselig er holdt op med at gå.

Det er vigtigt, at du undersøger dit ur først, så du kan finde ud af, hvilken type af knapcelle batterier, dit ur har brug for. Her er nemlig stor forskel, og det er meget vigtigt, at du finder præcis den almindelige type til dit ur. Her hos batteri-butik er det særligt 371 og 377, der sælger rigtig godt, når det kommer til denne type af batterier.

Du kan også finde knapcelle batterier i andre produkter, der er almindelige i hjemmet, det kan blandt andet også være, du har høreapparat. Disse vil ofte bruge denne type batterier. Samtidig kan røgalarmer og flere typer af legetøj også bruge denne type af batterier.

Det er derfor nærmest helt sikkert, at du kommer til at skulle købe nogle knapcelle batterier en dag, og når du skal, kan du finde dem alle sammen her hos os.

Forskellige typer af knapcelle batterier

Der findes generelt set to forskellige typer af disse knapcelle batterier. Dem, der bruges til ure, er oftest på 1,55 V, og dem finder du derfor også en del af hos os.

Den anden type er oftest et lithium-batteri på 3 V, der kan bruges til en masse andre ting. Så hvis du tænker i disse to forskellige typer af batterier i knapcelle form, så kan du nemmere finde ud af, hvilken type batteri du skal gå efter.

Det er mest antallet af volt, der er en forskel her, men det er en vigtig forskel, som du skal holde styr på, inden du køber.

Få den bedste hjælp til køb af batterier her hos batteri-butik.dk

Det kan af og til være svært at finde ud af, hvilke batterier du skal købe. Derfor bør du altid kontakte os her i batteri-butik.dk, da vi hellere end gerne vil hjælpe dig med at finde de rette batterier.

Hvis du har brug for hjælp til at finde dit næste knapcelle batteri, så sidder vi klar til at hjælpe.

til toppen | til bunden