Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

Alkaline batterier

Alkaline batterier er den mest udbredte type engangsbatterier. Grundet deres høje energitæthed, kompakte størrelse og lange levetid anvendes de til en lang række elektroniske produkter til hjemmet og arbejdspladsen. Alkaline batterier kommer i flere forskellige formater, alt efter hvilket produkt de skal producere strøm til. Meget elektronik anvender den samme type Alkaline batterier. Så du kan ofte anvende de samme baterierer til din transportable radio, lommelygten og børnenes legetøj. Det er derfor altid en god idé at have Alkaline batterier i skuffen til, når du har brug for strøm på farten. Lige meget hvad du skal bruge batterier til, kan du hos batteri-butik.dk finde billige Alkaline batterier i høj kvalitet.

Mest populære underkategorier er:

Hvilke Alkaline batterier bør jeg vælge?

Hvilken type Alkaline batterier din elektronik anvender, fremgår ofte af produktets manual. Er du kommet til at miste brugsanvisningen, er der dog ingen grund til panik. Du kan nemlig ud fra produkttype og størrelsen på batteriskuffen afgøre, hvilket batteri du behøver:

 • AA og AAA batterier har en smal cylinderform og anvendes ofte i fjernbetjeninger, små radioer og legetøj.
 • AAA batterierne er en tand større end AA baterierne, så det er vigtigt, du vælger de rigtige.
 • C batterier har en lidt tykkere cylinderform. De anvendes til hjemmeelektronik, der sluger en anelse mere strøm som elektroniske musikinstrumenter eller en DAB-radio.
 • 9 volt alkaline batterier er rektangulære og anvendes bl.a. i de fleste røgalarmer.

Er du i tvivl om, hvilken type batterier dit apparat skal bruge, kan du altid ringe til vores kunderservice, der er behjælpelige med gratis råd og rådgivning.

Hvordan skiller jeg mig miljørigtigt af med mine batterier?

Alkaline baterier er mere skånsomme over for miljøet end andre engangsbatterier, og alle producenterne på vores hjemmeside lever op til de gældende miljøkrav. Det er dog stadig vigtigt, at du skiller dig korrekt af med dine batterier, når de engang løber tør. Det er der flere årsager til. For det første kan meget af materialet i de brugte batterier genbruges. For det andet kan kemikalierne i batterierne gøre skade på naturen, hvis de havner i den normale affaldspose. Du bør derfor aflevere dine brugte batterier på den lokale genbrugsstation. På den måde gør batterierne ikke skade men gavn efter endt brug.

Alkaline batterier til en god pris

De fleste danskere har en lang række elektroniske apparater, der anvender alkaline batterier. Heldigvis er prisen på alkaline batterier utrolig lav, da der er mange producenter på markedet som f.eks. Duracell, Camelion og Varta. Hos batteri-butik.dk sælger vi batterier til ethvert behov. Ønsker du blot et par AA batterier til din fjernbetjening eller et 9-volt batteri til din alarm, er du ikke tvunget til at købe mere, end du har brug. Skal du omvendt fodre al familiens elektronik, kan du købe store pakker med mange batterier og spare penge. Med vores billige priser behøver du aldrig løbe tør for strøm.

til toppen | til bunden