Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 29kr. Fri fragt fra 1000 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Knive og batterier til robotplæneklipper Knive til robotplæneklipper Knive og batterier til robotplæneklipper batterier til robotplæneklipper batterier til Gardena robotplæneklipper batterier til Husqvarna robotplæneklipper

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:
 • 5 af 5
  Lars J.:
  Bestilte nogle Eneloop batterier kl 15 og modtog dem allerede kl 930 dagen efter. Super hurtige
 • 5 af 5
  Karsten J.:
  Hurtig levering, billigste sted på nettet.
 • 5 af 5
  Aage J.:
  Bestilte batterier til mine røgalarmer, så virker de igen. Hurtig levering.

Hellesen batterier

Hellesen er et danskt batterifirma grundlagt i 1887. Det er mest kendt for at være vuggen for de såkaldte Hellesen batterier. I dag bruges betegnelsen typisk til at beskrive batterier af en bestemt udformning, frem for at beskrive batterier af et bestemt mærke. Hellesen batterier finder ofte anvendelse i lommelygter og lamper til udendørsbrug, da størrelsen og tørcelle-teknologien er en fordel i denne sammenhæng. Hvis du altså har en lanterne eller lampe, der ikke længere vil give dig arbejdslys eller andet, så kan vi hos batteri-butik.dk sikkert hjælpe dig med at finde lige netop de Hellesen batterier, som du står og mangler, nemt og hurtigt.

Mest populære underkategorier er:

Det rette batteri til jobbet

Vi er specialiserede inden for alt, der har noget at gøre med batterier. Hos os finder du udover Hellesen batterier alt fra batterier til din rundsav til din legetøjsbåd. Vi bruger vores brede kendskab inden for området til at finde de bedste batterier på markedet til dig. Inden for Hellesen batterier som kategori sætter vi bl.a. vores lid til mærket Camelion, som vi erfarer leverer batterier med høj ydeevne og langtidsholdbarhed.

Vores batterier inden for denne kategori er fortrinsvis af typen alkaline. Alkaline batterier har flere fordele:

 • De holder strøm i længere tid end andre batterier.
 • De kan produceres billigt og er dermed billigere at købe.
 • De fungerer godt i udendørs sammenhæng.
 • De er nænsomme over for miljøet.
 • Og meget mere.

Hvilke Hellesen batterier, du har brug for, afhænger af det enkelte produkt i dit eget sortiment, som står og mangler en ny strømforsyning. Heldigvis kommer de veletablerede standarder inden for batteriindustrien os til undsætning. Din produktmanual eller produktet selv bør give dig information om, hvilke type Hellesen batterier, der passer til lige netop dit produkt. Vores udbud dækker alle de mest almindeligt brugte typer, og siden giver dig overblik over mulighederne.

Hjælp til at finde dine Hellesen batterier

Som nævnt kan brugen af søgefeltet være et godt udgangspunkt for at finde de Hellesen batterier, som du søger, hos os. Hvis dit produkt er af ældre dato, eller det er svært at finde noget information om, hvilke batterier det bruger, kan det imidlertid straks blive vanskeligere at finde det rette produkt. Det kan også være, at du udmærket ved, hvilket batteri, du leder efter, men ikke lige kan finde det på vores side.

Imidlertid har vi tænkt over, at det skal være nemt og hurtigt for dig at finde dine batterier hos os. Vi stiller en kompetent kundeserve til rådighed per mail eller telefon, som du kan kontakte, hvis du har brug for lidt hjælp til detektivarbejdet med at finde den rette batteritype til dit produkt. På denne måde kan vi med høj sandsynlighed hjælpe dig med at få liv i dine produkter, så du kan få glæde af dem i mange år.

til toppen | til bunden