Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
3010
5 af 5 5 (1)
3010

Alkaline batterier

Alkaline batterier er den mest udbredte type engangsbatterier. Grundet deres høje energitæthed, kompakte størrelse og lange levetid anvendes de til en lang række elektroniske produkter til hjemmet og arbejdspladsen. Alkaline batterier kommer i flere forskellige formater, alt efter hvilket produkt de skal producere strøm til. Meget elektronik anvender den samme type Alkaline batterier. Så du kan ofte anvende de samme baterierer til din transportable radio, lommelygten og børnenes legetøj. Det er derfor altid en god idé at have Alkaline batterier i skuffen til, når du har brug for strøm på farten. Lige meget hvad du skal bruge batterier til, kan du hos batteri-butik.dk finde billige Alkaline batterier i høj kvalitet.

Mest populære underkategorier er:

Hvilke Alkaline batterier bør jeg vælge?

Hvilken type Alkaline batterier din elektronik anvender, fremgår ofte af produktets manual. Er du kommet til at miste brugsanvisningen, er der dog ingen grund til panik. Du kan nemlig ud fra produkttype og størrelsen på batteriskuffen afgøre, hvilket batteri du behøver:

 • AA og AAA batterier har en smal cylinderform og anvendes ofte i fjernbetjeninger, små radioer og legetøj.
 • AAA batterierne er en tand større end AA baterierne, så det er vigtigt, du vælger de rigtige.
 • C batterier har en lidt tykkere cylinderform. De anvendes til hjemmeelektronik, der sluger en anelse mere strøm som elektroniske musikinstrumenter eller en DAB-radio.
 • 9 volt alkaline batterier er rektangulære og anvendes bl.a. i de fleste røgalarmer.

Er du i tvivl om, hvilken type batterier dit apparat skal bruge, kan du altid ringe til vores kunderservice, der er behjælpelige med gratis råd og rådgivning.

Hvordan skiller jeg mig miljørigtigt af med mine batterier?

Alkaline baterier er mere skånsomme over for miljøet end andre engangsbatterier, og alle producenterne på vores hjemmeside lever op til de gældende miljøkrav. Det er dog stadig vigtigt, at du skiller dig korrekt af med dine batterier, når de engang løber tør. Det er der flere årsager til. For det første kan meget af materialet i de brugte batterier genbruges. For det andet kan kemikalierne i batterierne gøre skade på naturen, hvis de havner i den normale affaldspose. Du bør derfor aflevere dine brugte batterier på den lokale genbrugsstation. På den måde gør batterierne ikke skade men gavn efter endt brug.

Alkaline batterier til en god pris

De fleste danskere har en lang række elektroniske apparater, der anvender alkaline batterier. Heldigvis er prisen på alkaline batterier utrolig lav, da der er mange producenter på markedet som f.eks. Duracell, Camelion og Varta. Hos batteri-butik.dk sælger vi batterier til ethvert behov. Ønsker du blot et par AA batterier til din fjernbetjening eller et 9-volt batteri til din alarm, er du ikke tvunget til at købe mere, end du har brug. Skal du omvendt fodre al familiens elektronik, kan du købe store pakker med mange batterier og spare penge. Med vores billige priser behøver du aldrig løbe tør for strøm.

til toppen | til bunden