Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Billige alkaline batterier

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:
 • 5 af 5
  Lars J.:
  Bestilte nogle Eneloop batterier kl 15 og modtog dem allerede kl 930 dagen efter. Super hurtige
 • 5 af 5
  Karsten J.:
  Hurtig levering, billigste sted på nettet.
 • 5 af 5
  Aage J.:
  Bestilte batterier til mine røgalarmer, så virker de igen. Hurtig levering.

Vigtig information

 

Ansvarlig for indholdet på www.batteri-butik.dk er:


Greenlight Battery Aps
Industriparken 31, Lind
DK-7400 Herning
EU Moms-nr.: DK27927548
Tel: 70 22 88 60
Fax: 70 22 88 61
Email: info@greenlight.dk


Ansvarsfraskrivelse:

batteri-butik.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for batteri-butik.dk webshop's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

 

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og batteri-butik.dk.

 

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for batteri-butik.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

 

batteri-butik.dk giver garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

 

Photo: © jayfish, © tiero, © Bartlomiej Szewczyk, © Dasha Petrenko, © gilitukha, © morganka, © TELCOM-PHOTOGRAPHY, © Iryna Shpulak - fotolia.comVi kan ikke holdes ansvarlige for internetsider som linker til denne side eller, som linkes til fra denne side. Brugere / besøgende, som besøger andre sider end www.batteri-butik.dk gør dette på egen risiko.

Herning, 20.01.2010


 
til toppen | til bunden