Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Lars A.:
  Jeg har ved en fejl købt nogle forkerte batterier, fik dem ombyttet til de rigtige på adressen. Tak for god service.
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
Actionpro
4 af 5 4 (3)
Actionpro

Videokamera batteri

Er du på jagt efter et batteri til dit videokamera? Skal kvaliteten være høj og prisen god? Så er du landet det rigtige sted. Hos batteri-butik.dk kan du nemlig finde batterier til alverdens mærker og modeller blandt videokameraer. Vi har eksempelvis batterier til kendte mærker som Canon, Samsung, Sony, Panasonic og mange flere. Du er også meget velkommen til at tage et kig på vores ladere til videokameraer.

Ekstra batteri til dit videokamera

Med et videokamera kan du forevige dine bedste og mest mindeværdige oplevelser. Det kan være alt lige fra hverdagen med børn der vokser op, til din bedste vens bryllup. Men hvad gør du, når du løber tør for strøm? Sætter du videooptagelserne på pause midt under brylluppet, mens videokameraet lader op? Vi har et bedre alternativ: et ekstra batteri! For det varer jo nærmest mindre end et øjeblik, at skifte batteri. Og så er du hurtigt i gang igen, med at forevige de mindeværdige begivenheder.

Mest populære underkategorier er:

Populære produkter i denne kategori:

Batteri til Sony DCR-SR65
6,8V, 980mAh/6,7Wh
179,00 DKK *
  
Batteri til Sony HDR-PJ30E
6,8V, 3900mAh/26,5Wh
299,00 DKK *
  
Batteri til Video JVC GZ-HM550BU
3,6V, 2700mAh/8,6Wh
239,00 DKK *
  

Mangler du også en videokamera oplader?

Hos batteri-butik.dk kan du også finde en videokamera oplader, hvis du mangler en ekstra eller hvis din gamle lader er gået i stykker. Hvis du skal bruge begge dele, kan du også med fordel tage et kig på vores videokamera sæt.

Hvordan finder jeg det rigtige videokamera batteri?

For at få det ønskede batteri, brug navigationen til venstre eller brug søgefunktionen i toppen. Her kan du skrive produktets navn eller modelnummeret på dit gamle batteri.

Du kan også bruge navigationsmenuen i venstre side, hvor der er en liste over vores mange forskellige videokamera batterier.

Skulle du mod forventning ikke kunne finde det batteri, som du leder efter, så er du også meget velkommen til at tage kontakt til os pr. e-mail eller telefonisk på 70 22 88 60 i åbningstiden. Så guider vi dig gerne gennem junglen af batterier.
til toppen | til bunden