Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Billige alkaline batterier

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:
 • 5 af 5
  Lars J.:
  Bestilte nogle Eneloop batterier kl 15 og modtog dem allerede kl 930 dagen efter. Super hurtige
 • 5 af 5
  Karsten J.:
  Hurtig levering, billigste sted på nettet.
 • 5 af 5
  Aage J.:
  Bestilte batterier til mine røgalarmer, så virker de igen. Hurtig levering.
Actionpro
4 af 5 4 (3)
Actionpro

Videokamera batteri

Er du på jagt efter et batteri til dit videokamera? Skal kvaliteten være høj og prisen god? Så er du landet det rigtige sted. Hos batteri-butik.dk kan du nemlig finde batterier til alverdens mærker og modeller blandt videokameraer. Vi har eksempelvis batterier til kendte mærker som Canon, Samsung, Sony, Panasonic og mange flere. Du er også meget velkommen til at tage et kig på vores ladere til videokameraer.

Ekstra batteri til dit videokamera

Med et videokamera kan du forevige dine bedste og mest mindeværdige oplevelser. Det kan være alt lige fra hverdagen med børn der vokser op, til din bedste vens bryllup. Men hvad gør du, når du løber tør for strøm? Sætter du videooptagelserne på pause midt under brylluppet, mens videokameraet lader op? Vi har et bedre alternativ: et ekstra batteri! For det varer jo nærmest mindre end et øjeblik, at skifte batteri. Og så er du hurtigt i gang igen, med at forevige de mindeværdige begivenheder.

Mest populære underkategorier er:

Populære produkter i denne kategori:

 
Batteri til Samsung VP-D19 1400mAh
7,4V, 1400mAh/10,4Wh
119,00 DKK *
 
Batteri til Speed HD-230Z
3,7V, 1700mAh/Wh
115,00 DKK *
    

Mangler du også en videokamera oplader?

Hos batteri-butik.dk kan du også finde en videokamera oplader, hvis du mangler en ekstra eller hvis din gamle lader er gået i stykker. Hvis du skal bruge begge dele, kan du også med fordel tage et kig på vores videokamera sæt.

Hvordan finder jeg det rigtige videokamera batteri?

For at få det ønskede batteri, brug navigationen til venstre eller brug søgefunktionen i toppen. Her kan du skrive produktets navn eller modelnummeret på dit gamle batteri.

Du kan også bruge navigationsmenuen i venstre side, hvor der er en liste over vores mange forskellige videokamera batterier.

Skulle du mod forventning ikke kunne finde det batteri, som du leder efter, så er du også meget velkommen til at tage kontakt til os pr. e-mail eller telefonisk på 70 22 88 60 i åbningstiden. Så guider vi dig gerne gennem junglen af batterier.
til toppen | til bunden