Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Batterier til lastbil

Batteriet er et meget vigtigt element i lastbilen for at den kan starte og få strømforsyningen til det elektroniske udstyr, der er i lastbilen. Når du skal vælge et batteri til din lastbil, skal du ofte vælge et startbatteri, der har en høj kapacitet. Derudover kan det også være en god ide at vælge et batteri, der har en høj sikkerhed. Der findes også batterier, der er vibrationsresistent. Denne slags batterier er speciel udviklet til at kunne absorbere vibrationer fra fx motoren.

Nedenfor kan du se vores udvalg af batteri til lastbiler og læse mere om de forskellige modeller. Vi garanterer, at du kan du finde lige præcis det startbatteri, der passer til din lastbil hos os.

Vælg et kvalitetsbatteri til din lastbil

Alt efter hvilket lastbilbatteri du skal vælge, afhænger typisk af lastbilens model og størrelsen på motoren. De fleste lastbiler anvender et batteri med en spænding på 12V. Men uanset hvilken batteritype din lastbil bruger, så holder det ikke for evigt. Levetiden på et batteri hænger ofte sammen med kvaliteten på batteriet. Det er derfor vigtigt, at du vælger et batteri af god kvalitet.

Hvad er årsagen til et fladt batteri?

Du opdager ofte ikke, at batteriet er fladt, før skaden er sket. Et lastbilbatteri bliver ofte hurtigt afladt, hvis du kører mange korte ture. Den klassiske årsag til at et batteri bliver afladt er, hvis du glemmer og slukke lyset. Derved bliver batteriet afladt, da det ikke bliver opladt samtidig med, at det bruges. Hvis du kommer ud til et helt afladt batteri, kan du bruge startkabler og strøm fra andre køretøjer til at få gang i den igen. Derefter er det vigtigt at køre en længere tur, så batteriet bliver opladt igen. Hvis du oplever, at batteriet ikke virker eller det bliver hurtigt afladt, kan det være på tide at udskifte det.

Køb dit lastbilbatteri hos os

Hos batteri-butik.dk er vi specialister i batterier og kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige batteri til din lastbil. Vi forhandler lastbilbatterier med forskellige kapaciteter og i forskellige størrelser, så du med garanti kan finde det batteri, du har brug for.

Vores lastbilbatterier er af fremragende kvalitet til fornuftige priser. Du bestiller nemt det ønskede batteri på vores website ved at lægge det i kurven og gennemføre din bestilling. Vi tilbyder hurtig levering og forskellige betalingsmuligheder. Hvis du har forespørgsler til varer, du ikke kan finde på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Få hjælp til at finde det helt rigtige batteri

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilket batteri du skal vælge til din lastbil, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige batteri. Du kan træffe os på telefon 70 22 88 60 eller mail: service@batteri-butik.dk. Du kan også vælge at udfylde vores online kontaktformular. Vores kompetente team af eksperter indenfor batterier sidder klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige batteri og besvare dine spørgsmål.

til toppen | til bunden