Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Batterier til Elektrisk-Scooter
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Batterier til elektrisk scooter

Kan din elektriske scooter ikke starte eller vil den slet ikke kører så er det ofte et tegn på atdet er tid til at skifte batteriet i den.

Hos batteri-butik.dk har vi et bredt udvalg af batterier til elektriske scootere, kørestole og kabinescootere. Hos batteri-butik.dk har vi gjordt det nemt at finde lige præcis det batteri du kigger efter. Vi har samlet vores batterier til elektriske scootere i et samlet udvalg. Vores samlede udvalg gør det nemt for dig at finde det batteri du mangler. Vi stiller altid hjælp og vejledning til rådighed hvis du er i tvivl om noget.

Et stort udvalg af batterier til elektriske scootere

Vi kan næsten garantere dig for at du kan finde batteriet du mangler på vores hjemmeside. Under batterier til elektriske scootere har vi forskellige slags batterier heriblandt:

 • Elektrisk scooter batterier - Vi har et stort udvalg af batterier til elektriske scootere. Elektriske scootere bruges til at hjælpe gangbesværede med at transportere sig nemt. Når elektriske scootere er blevet brugt meget eller har været udsat for groft terræn kan batteriet blive skadet. Hvis din elektriske scooter ikke kan tænde eller kører så er det på tide at du skifter batteriet i den.
 • Kabine-scooter batterier - Vi har også et bredt udvalg af batterier til kabinescootere. Kabinescootere bruges også til at hjælpe gangbesværede med at transportere sig nemt, men de kan også bruges som en stor scooter. Kabinescooteren har mellem 1-3 sæder som minder meget om dem man kender fra en bil. Hvis kabinescooteren er blevet brugt meget eller er blevet udsat for høj belastning kan batteriet i den også blive svækket. Så hvis du oplever at din kabinescooter er sløv eller ikke vil starte, så er det ofte et tegn på at den skal have udskiftet batteriet.

Hos batteri-butik.dk har vi også mere end batterier til kun de to. Vi har altid et stort udvalg af batterier. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg er du altid velkommen til at tage kontakt til vores altid flinke kundeservice på enten mail eller telefon.

Bestil dit batteri til din elektriske scooter allerede idag

Har du fundet det batteri du har brug for? Hos batteri-butik.dk kan du altid med få klik bestille din vare. Vores webshop har e-mærket hvilket vil sige at du trygt og sikkert kan bestille dine varer hos os.

til toppen | til bunden