Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

HDMI-Kabel

Med et HDMI-kabel kan du overføre både lyd og billede fra fx en DVD afspiller, computer eller spillekonsol til dit TV eller en projekter. Du kan også bruge et HDMI-kabel til at koble din computer til en anden skærm, så du kan anvende flere skærme hvis du gamer eller arbejder. Fordelen ved et HDMI-kabel er, at det er giver flere detaljer i billedet og en gengivelse af farver og kontraster. Det overfører billeder og lyd i den højere kvalitet HD, så du får den bedste oplevelse.

Hos batteri-butikken.dk forhandler vi et udvalg af HDMI kabler i forskellige længder og modeller. Så hvis du mangler et nyt HDMI-kabel, kan du med garanti finde en, du kan bruges hos os til fornuftige priser og hurtig levering.

Hvad er et HDMI-kabel?

HDMI står for High Definition Multimedia Interface og bruges til at overføre lyd og billede mellem to elektroniske enheder fra fx en PlayStation til et TV. Vores HDMI-kabler er af høj kvalitet og leverer høj opløsning, så du altid får et godt resultalt på din skærm. HDMI-kablet blev skabt med et mål om at skabe et kabel, der kunne erstatte SCART og DVI. HDMI-kabler findes i mange forskellige designs og er både lange og korte. De fleste fjernsyn har flere HDMI-stik, så du nemt kan tilslutte flere enheder. På den måde kan du både tilslutte en DVD afspiller, spillekonsol og din computer, hvis du skal se billeder fra din seneste ferie. Med et HDMI-kabel i høj kvalitet, er du sikret den rigtige overførelse af lyd og billede, så du får en god overgang fra din ene enhed til den anden.

Køb dit HDMI-kabel hos os

Vores HDMI-kabler kommer i forskellige designs og længder. Det er ideelt at bruge et langt HDMI-kabel, hvis du skal tilslutte en kilde til en projekter i et størrer rum. Hvis du skal forbinde din spillekonsol til et tv, har du ikke brug for et særlig langt kabel. Her kan du med fordel vælge et, der er kort, så det er nemt at skjule kablet bag fjernsyet. I vores sortiment finder du både korte HDMI-kabler på 1,5 og 2 meter, til længere HDMI-kabler på 5 og 10 meter. Vores HDMI-kabler er solide og kan fås med forgyldte kontaktflader, der sikrer en god signaloverførelse og et HDMI-kabel, der holder i mange år. Hvis du køber du et HDMI-kabel hos os, er du garanteret et kabel i god kvalitet, god service, en sikker handel og hurtig levering.

Få råd til valg af HDMI-kabel

Hos Batteri-butik.dk er vi specialister og vil hellere end gerne hjælpe dig. Hvis du er i tvivl om, hvad du kan bruge et HDMI-kabel til, hvilket kabel du skal vælge eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Der er flere måder, du kan kontakte os på, alt efter hvad du foretrækker. Du kan træffe os på telefon: 70 22 88 60 eller mail: service@batteri-butik.dk. Du kan også udfylde vores online kontaktformular. Vores kompetente team sidder klar til at hjælpe og vejlede dig i dit valg.

til toppen | til bunden