Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Tilbehør til Robotplæneklipper
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Tilbehør til robotplæneklippere - Afgrænsningskabel kanttråd og knive til Robotplæneklipper

Når man køber en robotplæneklipper er der ofte ikke nok afgrænsningskabel/kanttråd eller pløkker med i pakken. Derfor kan du med fordel købe kvalitetskabel hos batteri-butik.dk Når du køber dit afgrænsningskabel hos os er du garanteret, at få et kabel, som er kvalitets testet og produceret til at kunne holde til de vejforholdende i det nordiske klime. Afgrænsningskablerne/kanttråd er velegnede til både store og små robotplæneklippere. Kablet kann fastgøres oven på græsset med pløkker eller nedgraves i en rille i græsplænen.

Skæreblade/Knive/Klinger til Robotplæneklipperen finder du også hos batteri-butik. Vi fører knive og alt i tilbehør og reservedele til mærker som Gardena, Husqvarna, Worx, Bosch, Robomow, Grouw, og mange flere.

Hvilke afgrænsningskabel / kanttråd kan jeg bruge til min robotplæneklipper?

Langt de fleste producenter benytter samme type afgrænsningskabel og kanttråd til deres robotplæneklippere. Den normale størrelse på kablet er 2,7mm. Enkelte større installationer benytter 3,4mm kabel. Dette er ofte i installationer på mere end 1.000m2. Hvor kablet bliver meget langt og der derfor er behov for et større tværsnit på kablet, for ikke at få for stort energitab i afgrænsningskablet. Har du brud på dit kabel kan du også finde reperationskits med kanttrås, samlere og pløkker. Så du nemt og hurtigt kann udbedre fejlen på kablet. Skal du omlægge græsplænen til bede eller bede til større græsplæne, kan man med fordel forlænge afgrænsningskablet. Det gamle kabel klippes over, og der nedlægges et nyt stykke kanttråd og de to ender samles med samler med silicone, som sikre en god forbindelse og du undgår fugt i samlingen.

Nye knive/skæreblade/klinger til Robotplæneklipper.

Har din robotplæneklipper kørt meget og dækket store arealer, kan det være en god die at udskifte knivene. Så sikrer du et flot snit af græsset, og du undgår at robotplæneklipperen bare lægger græsset ned, når knivene er nye og skarpe. Der findest o forskellige udgaver til de fleset modeller en standard rustfri kniv, som dækker langt de flestes behov. Men vil du undgå at udskifte knive helt så ofte kan du med fordel vælge en Titaniumbelagt kniv. De holder i op til 75% længere tid, sammenlignet med normale rustfrie knive. Knive kan købes i forskellige forpakninger fra 1 stk til 36 stks. Pakker. Der medfølger nye rustfrie skruer til de fleste modeller, som også skal skiftes du, sammen med knivene. Vær opmærksom på du vælger knive til samme mærke som din robotplæneklipper.

Hvis du har spørgsmål om afgrænsningskabel/kanttråd eller knive til din robotplæneklipper. Så er du velkommen til at finde yderligere informationer på produktsiderne, eller i vores FAQ og Guides øverst på siden. Vi kan også kontaktes på mail eller telefon, hvor vi er klar til at besvare dine spørgsmål.

til toppen | til bunden