Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Tilbehør til Robotplæneklipper
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Lars A.:
  Jeg har ved en fejl købt nogle forkerte batterier, fik dem ombyttet til de rigtige på adressen. Tak for god service.
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service

Afgrænsningskabel kanttråd og knive til Robotplæneklipper.

Når man køber en robotplæneklipper er der ofte ikke nok afgrænsningskabel/kanttråd eller pløkker med i pakken. Derfor kan du med fordel købe kvalitetskabel hos batteri-butik.dk Når du køber dit afgrænsningskabel hos os er du garanteret, at få et kabel, som er kvalitets testet og produceret til at kunne holde til de vejforholdende i det nordiske klime. Afgrænsningskablerne/kanttråd er velegnede til både store og små robotplæneklippere. Kablet kann fastgøres oven på græsset med pløkker eller nedgraves i en rille i græsplænen.

Skæreblade/Knive/Klinger til Robotplæneklipperen finder du også hos batteri-butik. Vi fører knive til mærker som Gardena, Husqvarna, Worx, Bosch og mange flere.

Hvilke afgrænsningskabel / kanttråd kan jeg bruge til min robotplæneklipper?

Langt de fleste producenter benytter samme type afgrænsningskabel/kanttråd til deres robotplæneklippere. Den normale størrelse på kablet er 2,7mm. Enkelte større installationer benytter 3,4mm kabel. Dette er ofte i installationer på mere end 1.000m2. Hvor kablet bliver meget langt og der derfor er behov for et større tværsnit på kablet, for ikke at få for stort energitab i afgrænsningskablet. Har du brud på dit kabel kan du også finde reperationskits med kanttrås, samlere og pløkker. Så du nemt og hurtigt kann udbedre fejlen på kablet. Skal du omlægge græsplænen til bede eller bede til større græsplæne, kan man med fordel forlænge afgrænsningskablet. Det gamle kabel klippes over, og der nedlægges et nyt stykke kanttråd og de to ender samles med samler med silicone, som sikre en god forbindelse og du undgår fugt i samlingen.

Nye knive/skæreblade/klinger til Robotplæneklipper.

Har din robotplæneklipper kørt meget og dækket store arealer, kan det være en god die at udskifte knivene. Så sikrer du et flot snit af græsset, og du undgår at robotplæneklipperen bare lægger græsset ned, når knivene er nye og skarpe. Der findest o forskellige udgaver til de fleset modeller en standard rustfri kniv, som dækker langt de flestes behov. Men vil du undgå at udskifte knive helt så ofte kan du med fordel vælge en Titaniumbelagt kniv. De holder i op til 75% længere tid, sammenlignet med normale rustfrie knive. Knive kan købes i forskellige forpakninger fra 1 stk til 36 stks. Pakker. Der medfølger nye rustfrie skruer til de fleste modeller, som også skal skiftes du, sammen med knivene. Vær opmærksom på du vælger knive til samme mærke som din robotplæneklipper.

Hvis du har spørgsmål om afgrænsningskabel/kanttråd eller knive til din robotplæneklipper. Så er du velkommen til at finde yderligere informationer på produktsiderne, eller i vores FAQ og Guides øverst på siden. Vi kan også kontaktes på mail eller telefon, hvor vi er klar til at besvare dine spørgsmål.

til toppen | til bunden