Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

Digitalkamera oplader

Et digitalkamera kan være din bedste følgesvend på længere rejser, til familiesammenkomster og under hverdagens små herligheder, hvor det kan være både hyggeligt at fange og forevige de små øjeblikke til evige minder - hvad enten det er til pc’en eller familiealbummet.

For at du kan få allermest ud af dit digitalkamera, er det dog vigtigt, at du har helt styr på at få købt den rette digitalkamera oplader. Uden en god oplader vil du hurtigt møde udfordringer på din vej - og der findes altså bare intet mere frustrerende end at mangle strøm, lige når du skal til at tage det perfekte billede.

Hos batteri-butik.dk har vi et stort udvalg af opladere, så du kan finde en digitalkamera oplader, der passer til dit unikke kamera, og som opfylder alle dine behov. Vores medarbejdere står altid klar til at vejlede dig og hjælpe dig godt på vej.

Mest populære underkategorier er:

Gode råd inden dit køb af en digitalkamera oplader

Når du skal ud og finde din kommende digitalkamera oplader, er der en række ting, der kan være gode at være ekstra opmærksom på forud for dit køb:

 • Mobil eller traditionel opladning - du kan vælge imellem flere forskellige typer af opladere. Nogle modeller er såkaldte mobile udgaver, hvilket betyder, at du får en strømforsyning med i købet, så du kan oplade dit digitalkamera i fx bilen eller på båden uden at være afhængig af et strømstik. Den traditionelle digitalkamera oplader kræver derimod et strømstik - til gengæld er du ikke afhængig af at skulle have ekstraudstyr med på turen.
 • Spænding og hurtighed - det er vigtigt, at du vælger den rette spænding i din digitalkamera oplader (måles i Volt). Spændingen skal være høj nok til at sikre en hurtig og effektiv opladning, men stadig lav nok til, at dit batteri ikke bliver overbelastet. På den måder sikrer du et levedygtigt batteri mange år.

Stort udvalg inden for kendte mærker

Hos batteri-butik.dk går vi aldrig på kompromis med kvaliteten - heller ikke ved vores opladere. Derfor udbyder vi en langt række produkter fra kvalitetssikre mærker, så du er garanteret de bedste produkter på markedet:

 • Canon
 • Panasonic
 • Nikon
 • Casio

Ovennævnte er blot et lille udsnit af de mest populære mærker, som du finder på vores webshop. Her kan du hurtigt få et indblik i vores store udvalg og finde din kommende digitalkamera oplader.

Kom godt på vej mod dit næste køb

Hos batteri-butik.dk er vi godt klar over, at det kan være svært at finde hoved og hale i vores mange produkter - især hvis du er førstegangskøber eller helt generelt bare er grøn på markedet. Derfor stiller vi vores dygtige medarbejdere til rådighed for dig, så du kan få hjælp og vejledning, når du skal finde din kommende digitalkamera oplader.

Det kan nemlig godt betale sig at få gode råd fra vores eksperter, så du er sikker på, at du ender op med det rigtige produkt. Dermed vil du kunne få glæde af en god digitalkamera oplader, som du vil kunne bruge i mange år fremover.

til toppen | til bunden