Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

CMOS Batterier

Der kan være mange grunde til du leder efter et nyt CMOS batteri til din computer. Ofte er det fordi din computer, ikke kan huske tiden, og den derfor nulstiller tiden, hver gang computeren har væres slukker. CMOS batterier er ofte af typen Lithium Primær, Det vil sige batteriet er et engangsbatteri, og derfor skal skiftes på et tidspunkt, når der ikke er mere strøm på. De er ofte et lille knapcelle batteri. Som CR2032, CR2025 eller andre størrelser. Som er monteret med ledninger og et stik / connector, som forbinder det til computerens bundkort. Batteriet bruges også til at huske hardwarekonfigurationerne på computeren, samt dato.

CMOS batterier er blevet bedre og bedre, så de fleste holder i op til 10 eller 12 år, før de skal udskiftes. Levetiden afhænger af mange faktorer som eks. Drift tid, temperatur og så videre. Men det skal mange gange skiftes før computerens levetid er udløbet.

CMOS batterier er sjældent genopladelige, men nogle producenter som for eksempel Dell har enkelte genopladelige batterier i deres sortiment. Et CMOS batteri, vil i de fleste tilfælde give et tegn før det ikke virker mere. Så viser din computer info i windows, så sørg for at få batteriet skiftet i tide.

Mest populære underkategorier er:

Du skal vælge det korrekte CMOS / Backup batteri til netop din computer.

Der findes et stort udvalg af forskellige typer, størrelser og stik til CMOS batterier. Derfor kan det være en god ide, at åbne computeren og se hvilket CMOS batteri den bruger. Det er ofte monteret på eller i forbindelse med bundkortet, Så afmonter bunden af computeren, ved at skrue skruerne af. Derefter kan bundpladen fjernes, og bundkortet er umiddelbart til gængeligt. På bundkortet vil batteriet være let at finde, det er et lille rundt batteri med to eller tre ledninger og et stik eller connector. Batteriet vil også være pakket ind i tyndt krympeflex i form af Gult, grønt eller sort plastik, som omslutter batteriet, og dermed beskytter det mod kortslutninger. På batteriet skrives producenten et model eller typenummer. Dette nummer identificeret batteriet. Og nummeret kan skrives i søgefeltet på vores hjemmeside. Alternativt kan du sammenligne billederne på siden med dit batteri, og finde det korrekte CMOS batteri.

Spændingen på et CMOS batteri er ofte 3 V (Volt), så vælg altid et batteri med samme spænding som dit nuværende batteri.

Kontroller evt. producentens vejledning for udskiftning af CMOS batteri, inden udskiftning, hvis du er i tvivl. Alternativt findes der mange videoer på nettet, med udførlig instruktioner for udskiftning af batteriet.

Kan du ikke finde det korrekte CMOS batteri ?

Har du problemer med at finde det korrekte batteri netop til din computer, så er du velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail. Så er vi hos batteri-butik.dk til at hjælpe med et nyt batteri Hos batteri-butik.dk er vi altid interesserede i at give en masse information om vores forskellige batterityper, så du kan være sikker på at have glæde af dine batterier så længe som muligt.

til toppen | til bunden