Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
Acer
5 af 5 5 (1)
Acer

Kamera batteri

Er du på udkig efter et batteri til dit kamera til en god pris? Så er du landet på den helt rigtige side. Hos batteri-butik.dk har vi kamerabatterier til alle de kendte mærker, såsom Canon, Fuji, Sony, Nikon, Olympus, Panasonic og mange andre. Du kan også finde et stort udvalg af ladere til dit kamera her hos os.

Ekstra batterier til dit kamera

Bruger du dit kamera i længere perioder af gangen? Så giver det god mening at investere i ekstra batterier, så du let kan skifte batteri når dit kamera løber tør for strøm midt i det hele og du gerne straks vil kunne tage flere billeder. Hvis du eksempelvis tager billeder til en fest eller på en ferie du gerne vil mindes i fremtiden, så er et par ekstra batterier et must, når du løber tør for strøm. Er festen godt i gang eller er du på ferie med familien, har du formentlig ikke lyst til at lade gode øjeblikke gå tabt for evigt – fordi du lige stod og ventede på at batteriet skulle lade op.

Mest populære underkategorier er:

Populære produkter i denne kategori:

  
Batteri til Nikon Typ EN-EL3e
7,4V, 1700mAh/12,6Wh
179,00 DKK *
   
Batteri til Canon Digital Rebel XTi
7,4V, 750mAh/5,6Wh
5 af 5(2)
119,00 DKK *
 

Batterityper

Der findes mange forskellige typer kamerabatterier, herunder alkaline batterier, lithium batterier og genopladelige batterier. Du kan finde alle typer hos batteri-butik.dk. Alkaline batterier findes i forskellige varianter, herunder AA, AAA, C, D og 9-volts batterier. Lithium batterier findes i både 6-volts og 3-volts-versioner. Fælles for de genopladelige batterier er selvfølgelig, at de kræver en ladestation. Til gengæld slipper du for at have et stort forbrug af batterier, så der er fordele og ulemper ved begge dele. Her er det op til dig, hvilken type du finder mest praktisk. Hvilken type batteri der er det rigtige, handler dog først og fremmest om hvilket kamera du har.

Hvordan finder jeg det rigtige kamera batteri?

For at finde frem til det batteri som passer til dit kamera, anbefaler vi at du bruger navigationen til venstre, hvor vi har opdelt vores forskellige kamerabatterier i underkategorier. Du kan også bruge søgefunktionen i toppen af siden, og her skrive dit kameras navn eller modelnummeret på dit gamle kamerabatteri. Hvis du ikke kan finde det batteri du skal bruge, eller har nogen spørgsmål generelt, så er du meget velkommen til at kontakte os pr. e-mail eller telefonisk på 70228860 i åbningstiden.
til toppen | til bunden