Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

Babyalarm batterier

Alle som har små børn ved det til tider er hårdt og indser snart, at mange små gadets og hjælpemidler i høj grad kan lette den travle hverdag. Når den lille er kommet til verden, bliver babyalarmen sikker og pålidelig medhjælper. Uanset om det er under måltider, derhjemme eller om natten - enheden transmitterer babyens lyde til enhver tid for at advare forældrene. Hvis batteriet på babytelefonen imidlertid har mistet sin kapacitet efter et antal opladningscyklusser eller er gået i stykker, er der behov for et nyt hurtigt. Derfor finder du hos batteri-butik.dk reserve- eller ekstra-batterier af høj kvalitet til din babyalarm. Uanset hvilken model eller brand du har brug for, er batteriet i vores store sortiment.

Mest populære underkategorier er:

Hvorfor skal batteriet udskiftes til din babyalarm.

De nyeste babyalarm modeller inspirerer med en række udvidelser og indstillinger: farvedisplay, video, temperatursensor eller nattesynsfunktioner - alle disse funktioner gør livet lettere for forældrene. En ikke ubetydelig bivirkning er imidlertid, at disse funktioner belaster babytelefonbatteriet. Selv i dit eget hjem kan det være en udfordring, hvis babymonitorens batteri har en defekt eller mister strøm over tid. Dette problem vil dog ofte være en hård test når man er på farten eller på ferie. Da det muligvis ikke er så hurtigt at skaffe det korrekte batteri, er stikkontakter sjældne, eller adapteren er bare ikke ved hånden. Lad det ikke komme så langt, stol på batterier af høj kvalitet fra vores eget mærke Powery.

Hvad adskiller et babyalarmbatteri fra normale batterier?

Batteridrevne enheder er holdbare, kraftfulde og miljøvenlige. Uanset om det er genopladelige batterier, batteripakker, lithium-ion-batterier (Li-Ion) eller nikkel-metalhydrid (NiMH) -batterier - hver babyalarm har sine egne krav til det korrekte batteri.
Baby alarm batterier er normalt i hver enhed, da det er bærbart og skal være konstant klar til brug. De stationære babyenheder er derimod normalt tilsluttet stikkontakten via en AC / DC adapter/strømforsyning. Disse enheder kan dog også være udstyret med et batteri for at holde dem i gang hvis strømmen afbrydes. Afhængigt af hvilken babytelefonmodel du benytter, har du brug for det rigtige batteri. De fleste babyalarmer bruger standard AA-celler, hvis strøm er vist i milliampere timer (mAh). Jo højere denne værdi er, jo længere kan din babyalrm holde strøm. Nogle enheder kræver dog specielle batterier, disse er kendetegnet ved længere holdbarhed. Sørg for altid at købe batterier som passer i din babyalarm og med den korrekte typebetegnelse, så det nye batteri fungerer korrekt med din alarm.

Hvordan finder jeg et passende babyalarmbatteri?

Det rigtige babyalarmbatteri er let at finde. Kontroller først brugermanualen til din babyalarm for at finde det korrekte navn/mærke. Kunne være fra Neonate, Philips, Audioline, Babytalker, Fisher. Dette er dog ikke altid muligt eller ved hånden. I dette tilfælde kan du afmontere det gamle batteri og kontrollere informationerne på dette og søge efter modelnavnet på enheden for at finde et passende batteri. På batteri-butik.dk indtastes informationerne i søgefeltet øvers på siden og find straks det ønskede batteri. Du kan finde det batteri, du ønsker, lige så hurtigt ved at filtrere på sidebjælken på batteri-butik.dk til dit babyalarmmærke. I produktgruppenavnet til babymonitorbatterierne fra batteri-butik.dk finder du babymonitormodelnavnet og alle andre relevante egenskaber som spænding, strøm, type og dimensioner.

Tip: Sørg for at oplade dit babytelefonbatteri korrekt, så holder batteriet længere.

Kompetent kundeservice og det bedste batteriudvalg på batteri-butik.dk

Med babyalarmbatterierne fra batteri-butik.dk drager du fordel af alle fordelene ved vores online handel. Vores batterier til babymonitorer er kendetegnet ved fremragende kvalitet til fornuftige priser. Vi tilbyder dig også hurtige levering og forskellige betalingsmuligheder for alle vores produkter. Har du stadig spørgsmål om dit babyalarmbatteri? Vores batteri fagfolk er her for at hjælpe dig. Du skal blot kontakte vores team via mail, telefon eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden