Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Ladekabel til bilen

Med et smart ladekabel til bilen har du mulighed for at oplade dine enheder, når du er på farten. Det er altid en god ide at have et ekstra ladekabel liggende i bilen, så du aldrig løber tør for strøm, når du fx kører på ferie eller er på vej til et vigtigt møde. Find dit nye ladekabel til bilen i vores udvalg af forskellige ladekabler til forskellige enheder og modeller i god kvalitet. Uanset hvilken model eller brand din enhed har, kan du finde et ladekabel til bilen der passer hos os.

Fordelen ved et ladekabel til bilen

Med et ladekabel til bilen har du altid mulighed for at oplade dine elektriske enheder i bilen. Det er ikke sjovt at løbe tør for strøm, men med et ladekabel, behøver du ikke bekymre dig over dette mere, da du nemt og hurtigt kan oplade dine enheder, når du er på farten. Ladekablet tilsluttes til bilens cigarstik og kan på den måde skabe forbindelsen mellem bilens strømforsyning og din enhed. Ladekablet er en smart løsning til længere bilture. På den måde kan du hurtigt tilslutte den elektriske enhed og holde den kørende på hele farten, hvis børnene fx ser film på bagsædet eller hvis der skal strøm på GPS´en.

Vælg det rigtige ladekabel til din bil

Det er nemt at finde det rigtige ladekabel til din bil. Du skal blot finde ud af, hvilken model og mærke din enhed har og vælge et ladekabel, der passer til denne model. Hos batteri-butik.dk har vi gjort det nemt for dig som bruger at finde den rigtige model. Du kan indtaste din enheds informationerne øverst i vores søgefelt og finde det ønskede produkt. Men du kan også finde den ønskede model, ved at bruge filtreret til venstre på siden. Her kan du hurtigt vælge om det skal være til Apple, Huawei eller noget helt tredje. Hos batteri-butik.dk udbyder vi over 40 forskellige mærker ladekabler til din bil, så du med garanti kan finde et kabel, der passer til dine enheder.

Køb ladekabel til bilen sikkert online

Hos batteri-butik.dk har vi et stort udvalg af ladekabler i forskellige prisklasser. Fordelen ved at købe dit ladekabel hos er, at du hurtigt og nemt kan finde det ønskede kabel og bestille det på få minutter. Hvis du køber dit ladekabel til bilen hos os, får du fremragende kvalitet til gode priser. Vi tilbyder hurtig levering, så du kan komme i gang med at bruge dit nye produkt. Derudover har du også flere forskellige betalingsmuligheder, så du hurtigt kan gennemføre din betaling. Vi garanterer dig altid en sikker nethandel hos os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Hvis du er i tvivl om, hvilket ladekabel du skal vælge eller har spørgsmål omkring et af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores fagfolk er her for at hjælpe dig med at komme trygt igennem din handel. Du kan kontakte vores team på telefon, mail eller ved at udfylde vores online kontaktformular. Find vores kontakt informationer her.

til toppen | til bunden