Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
Varta Batterier
5 af 5 5 (1)
Varta Batterier

Varta Industrial Alkaline batterier til industribrug.

Alkaline batterier i topkvalitet. Made in Germany. Opbevaring i helt op til 10 år. Ydeevnen er i top, og forbedres hele tiden. I Vartas udviklingsafdeling. Holder spændingen længere end de fleste andre industribatterier på markedet. Varta Industrial Alkaline batterier er forseglet mod lækage. Batterierne kan benyttes i mange forskellige applikationer, som eksempelvis Portkontrol, måleudstyr, maskiner, CNC-styringer, Medicinsk udstyr, Gas Alarmer, Måleinstrumenter, lygter og meget andet. Optimal ydevne i ekstreme forhold i temperaturer fra -20 og op til 50 grader celsius.

Hvilke størrelser er Varta Industrial Alkaline?

Varta Industrial Alkaline batterier kan benyttes i mange forskellige elektroniske produkter. Når du skal skifte dit gamle batteri du med et nyt, er det vigtigt at batteriet har samme spænding, og fysiske størrelse som det gamle. Kontroller derfor altid dette inden du monterer de nye batterier. Sørg også for at batterierne vender korrekt. På normale alkaline batterier er der en flad ende og en top i den anden ende. Toppen er plus og den flade ende er minus. Skifter du batterier du, skal du også sørge for de vender korrekt. Vender du dem forkert, kan det i nogle tilfælde beskadige elektronikken i dit produkt. Alkaline batterier er engange batterier, og de må derfor ikke genoplades. Bland ikke forskellige typer af batterier og mærker, skift altid alle batterierne på samme tid, til batterier af samme mærke og model. Udsæt ikke batterierne for fugt og høj varme. Dette kan beskadige dem.

Hvad skal jeg gøre med de brugte batterier?

Når batterierne er brugte må de ikke smides du, sammen med det almindelige affald. Batterier indeholder metaller, som er skadelige for miljøet. Og derfor skal batterier altid afleveres på indsamlingssteder for batterier. Så de kan blive genanvendt. Mange batterier indeholder metaller, som kan genanvendes til nye produkter. Derfor er det vigtigt med korrekt bortskaffelse, efter endt brug.

Problemer med at finde batteriet?

Kan du ikke finde det batteri du skal bruge, eller har du førespørgsler, på store mængder, eller andre forpakninger?
Så er vores batteri-fagfolk her for at hjælpe dig. Du skal blot kontakte vores team via e-mail, på telefon eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden