Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

Varta Industrial Alkaline batterier til industribrug.

Alkaline batterier i topkvalitet. Made in Germany. Opbevaring i helt op til 10 år. Ydeevnen er i top, og forbedres hele tiden. I Vartas udviklingsafdeling. Holder spændingen længere end de fleste andre industribatterier på markedet. Varta Industrial Alkaline batterier er forseglet mod lækage. Batterierne kan benyttes i mange forskellige applikationer, som eksempelvis Portkontrol, måleudstyr, maskiner, CNC-styringer, Medicinsk udstyr, Gas Alarmer, Måleinstrumenter, lygter og meget andet. Optimal ydevne i ekstreme forhold i temperaturer fra -20 og op til 50 grader celsius.

Hvilke størrelser er Varta Industrial Alkaline?

Varta Industrial Alkaline batterier kan benyttes i mange forskellige elektroniske produkter. Når du skal skifte dit gamle batteri du med et nyt, er det vigtigt at batteriet har samme spænding, og fysiske størrelse som det gamle. Kontroller derfor altid dette inden du monterer de nye batterier. Sørg også for at batterierne vender korrekt. På normale alkaline batterier er der en flad ende og en top i den anden ende. Toppen er plus og den flade ende er minus. Skifter du batterier du, skal du også sørge for de vender korrekt. Vender du dem forkert, kan det i nogle tilfælde beskadige elektronikken i dit produkt. Alkaline batterier er engange batterier, og de må derfor ikke genoplades. Bland ikke forskellige typer af batterier og mærker, skift altid alle batterierne på samme tid, til batterier af samme mærke og model. Udsæt ikke batterierne for fugt og høj varme. Dette kan beskadige dem.

Hvad skal jeg gøre med de brugte batterier?

Når batterierne er brugte må de ikke smides du, sammen med det almindelige affald. Batterier indeholder metaller, som er skadelige for miljøet. Og derfor skal batterier altid afleveres på indsamlingssteder for batterier. Så de kan blive genanvendt. Mange batterier indeholder metaller, som kan genanvendes til nye produkter. Derfor er det vigtigt med korrekt bortskaffelse, efter endt brug.

Problemer med at finde batteriet?

Kan du ikke finde det batteri du skal bruge, eller har du førespørgsler, på store mængder, eller andre forpakninger?
Så er vores batteri-fagfolk her for at hjælpe dig. Du skal blot kontakte vores team via e-mail, på telefon eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden