Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Batterier til Hjertestarter
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

Hjertestarter Lithiumbatterier.

Har du selv, eller er i en forening eller et firma. Som har en hjertestarter. Så er det vigigt at den fungere når det opstår et behov. Her finder du et nyt batteri eller nye batterier til hjertestarteren. Nogle hjertestartere bruger 10 stk. Duracell CR123A lithium batterier. Og alle skal skiftes på en gang, til helt nye batterier. På hjertestarteren står der normalt en dato, hvor batterierne skal udskiftes, det er derfor vigtigt at holde øje med denne dato. Så hjertestarteren virker i tilfælde af hjertestop. Sørg altid for at skifte batterierne til samme type, som sidder i hjertestarteren i forvejen. Dette sikrer sikker drift og tryghed ved brug af hjertestarteren. Har hjertestarteren været brugt, er det vigtigt at den sende sind til kontrol, hos godkendte testcentre. De vil gennemgå hjertestarteren og teste om den er funktionsdygtit, og udskifte batterierne.

Hvorfor skifte batteri i din Hjertestarter?

Hjertestartere er i dag vidt udbredt i hele Danmark. Det er vigtigt de fungerer når der opstår et behov for dem. Så sørg altid for batterierne virker. Udskift evt batterierne hvis du er i tvivl. Eller se på hjertestarterens batteriindikator. Overhold også serviceintervallerne på den. Så den altid er klar nur der er brug for den.

Hvad er forskellen på batterier til hjertestartere og normale batterier?

Batterier til hjertestartere er engangsbatterier, af type lithium. Da batterierne anvendes i et medicinsk produkt er det vigtigt at batterierne er godkendte til hjertestarteren. Er du i tvivl, så se i brugermanualen, eller kontakt producenten. Så du får det rigtige batteri/batterier. Før du køber et nyt batteri til din Hjertestarter, skal du være sikker på det passer, se derfor på det gamle batteri, hvilken type der benyttes. Vælg gerne et batteri af samme mærke, som det gamle, så er du sikker på det er godkendt til hjertestarteren.

Hvordan finder jeg det nye batteri til min hjertestarter?

Kann du ikke finde det batteri, som skal bruges i hjertestarteren. Så er her er en guide til at finde den korrekte model. Find først brugermanualen til din hjertestarter, der står der hvilket mærke, type og størrelse batteriet skal være, samt antallet af batterier, der benyttes i enheden. Har du ikke brugermanualen, kan du åbne lågen, hvor batteriet er placeret og finde batteriet. Betegnelsen for batterierne står på batteriet, det kunne være Panasonic CR2 3 Volt Lithium Professional eller Duracell Ultra Lithium Power CR123A. På batteri-butik.dk finder du de forskellige mærker af lithium batterier i menuen Lithium engangs batterier, eller du kan bruge søgefeltet, øverst på hjemmesiden. Her indtastes informationerne som kunne være CR123A søgefeltet og så finder du straks det ønskede batteri. Vær opmærksom på at de fysiske mål og alle andre relevante egenskaber som spænding,, helst skal passe med det gamle batteri.

Problemer med at finde batteriet til hjertestarteren ? Så kontakt vores kundeservice.

Batterier til Hjertestarter fra batteri-butik.dk, så får du nem betjning på webshoppen, og hurtig levering. Vores batterier er af høj kvalitet og til meget lave priser.

Har du stadig spørgsmål om dit lithium batteri til hjertestarter? Så er vores batteri-fagfolk her for at hjælpe dig. Du skal blot kontakte vores team via e-mail, på telefon eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden