Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Bil-Inverter / Spændingsveksler

Bil-inverter Har du brug for en bil-inverter som ikke fylder meget i bilen, så er du landet det rigtige sted, for hos batteri-butik.dk har vi forskellige bil inverter i høj kvalitet og til en god pris.

Hvad er en bil-inverter?

En bil-inverter kan bruges til eksempelvis at lade din telefon op gennem bilens cigarettænder. Du kan bruge flere forskellige elektriske apparater da bil Inverter køre 12 volt, og derfor kan du også bruge den til større ting som laptop, værktøj, osv. God kundeservice og et udvalg af bil inverter til din bil. Vi ved meget om batterier og inverter og kan derfor hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Vi gør vores bedste for at svare fyldestgørende og for at vejlede dig til det rette valg til din bil inverter. Vores kundeservice er søde og effektive og hjælper dig hurtigst muligt videre.

Vælg den rette Inverter til din bil?

Når du skal købe en bil inverter er der flere ting du skal overveje for at få det bedste ud af den og hvad der passer til de behov du har. For at finde den rette skal man finde en bil inverter med det antal volt som passer til din bils batteri. 

Hvilken måde tilsluttes inverteren og hvorfor har man brug for en inverter?

Før bil inverteren kan bruges skal den være conncets til bilens batteri eksempelvis via cigarettænderen. Hvor du putter inverteren i cigarettænderen og så kan du tilslutte din oplader eller dit elektriske apparat. Nogle elektriske apparater har brug for noget andet end et usb-stik, og der skal du bruge en bil-inverter som har et AC input. Du kan f.eks bruge din bil-inverter til overnatninger hvor du campere, lange bilture, man er på mange rejser, osv.

Skader bil inverter bilen?

Hvis du bruger bil-inverter som forklaret vil der selvfølgelig ikke ske noget og du kan bruge den helt uden nogle problemer og uden nogle bekymringer. Men hvis du derimod bruger den forkert, er der en lille chance for at den kan skade batteriet. Bestil din bil-inverter allerede idag.

Har du fundet den rette bil-inverter til din bil? Her hos batteri-butik.dk er det nemt og sikkert at handle. Vores hjemmeside har det såkaldte “E-mærke” det vil sige at det er trygt og sikkert at handle på batteri-butik.dk.

til toppen | til bunden