Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Lars A.:
  Jeg har ved en fejl købt nogle forkerte batterier, fik dem ombyttet til de rigtige på adressen. Tak for god service.
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
Airbus
5 af 5 5 (1)
Airbus

Radio batteri

Mangler du et nyt radio batteri til din radiomodtager eller walkie talkie? Hos batteri-butik.dk forhandler vi et stort udvalg af billige batterier til en lang række produkter, og her i blandt til radioer og walkie talkier. Med et nyt batteri til din radio, så sikrer du dig, at din radio kan holde strøm i timevis. Vi forhandler et stort udvalg af batteri til radio. I vores sortiment kan du blandt andet finde batteri til Kenwood radio, batteri til Midland radio, batteri til Motorola radio og mange flere.

Batteri til walkie talkie

En walkie talkie er meget praktisk, når man gerne vil have at kommunikationsudstyret er i orden. Det kan være at du for eksempel anvender walkie talkie i forbindelse med et håndværkerfag, hvor du anvender walkie talkien på byggepladser og lignende. Samtidig er en walkie talkie også et praktisk kommunikationsudstyr til mange former for outdooraktiviteter som for eksempel jagt, fiskeri, kano, vandring, mountainbiking og mange flere.

Men walkie talkies er kun praktiske hvis de samtidig også formår at holde på strømmen, så de kan holde i timevis. Med et nyt batteri til walkie talkie, så sikrer du dig, at du kan bibeholde kommunikationen i timevis.

Mest populære underkategorier er:

Populære produkter i denne kategori:

batteri til Motorola Typ PMNN4080
7,4V, 1800mAh/13,3Wh
259,00 DKK *
  
Batteri til Icom IC-F21 NiCd
7,2V, 1100mAh/7,9Wh
305,00 DKK *
 
Batteri til Icom Typ BP-209 NiMH
7,2V, 2300mAh/16,5Wh
332,00 DKK *
   

Hvis du leder efter et specifikt batteri til radio eller batteri til walkie talkie, så kan du med fordel anvende vores søgefunktion som du finder i toppen på vores webshop. Her indtaster du blot modelnummeret på radio eller walkie talkie.

Du kan også i stedet indtaste nummeret som er angivet på dit batteri på din radio eller walkie talkie.

Leder du efter billige batterier til andre produkter? På batteri-butik.dk kan du finde et stort sortiment af batterier til både husholdning, elektronik, værktøj og meget mere.

Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os enten på telefon eller mail.

til toppen | til bunden