Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Industribatterier

Her hos batteri-butik.dk har vi en hel masse forskellige batterier til forskellige formål, og det gælder også industribatterier. Der findes mange forskellige industrier, produkter og apparater herunder, der har behov for forskellige typer af batterier, og dem kan du finde her hos os.

Når det kommer til industribatterier, er det meget almindeligt, at der blandt andet kan være tale om lithium-batterier eller genopladelige gel batterier. De forskellige typer af batterier kan bruges til forskellige ting, og hvor gel batterier blandt andet er dyrere at anskaffe sig, er de oftest langt billigere i drift, da de kan holde meget længere tid på en opladning og dermed har en længere levetid end andre batterityper.

Find et stort udvalg af forskellige industribatterier

Her hos os kan du finde en masse forskellige industribatterier, og det gælder blandt andet inden for kendte mærker som Sony, Samsung, Sanyo og Saft med flere. Alle disse virksomheder laver industribatterier i høj kvalitet og med høj spænding, der kan holde i mange år og kan levere en høj effekt.

Når det kommer til gel batterier kan du få batterier, der også kan holde til mange forskellige temperaturer og kan klare nogle hårdere forhold. Det er vigtigt for industribatterier, at de kan holde til de mange hårde forhold, der ofte er til stede i industrien, og som stiller nogle høje krav til de batterier, der bruges.

Du kan altid finde de industribatterier, du har brug for, her hos os i batteri-butik.dk, og det er meget vigtigt for os at kunne pointere, at det er en god idé først at tjekke de specifikationer ud, som du har tilgængelig med dit apparat, så du kan være sikker på, at du vælger det helt rette batteri, der vil kunne holde i mange år frem.

Det skal du være opmærksom på med industribatterier

Når det kommer til mange af de forskellige industribatterier, som vi forhandler her hos batteri-butik.dk, er det meget vigtigt, at du husker at undersøge, hvordan de forskellige typer af batterier skal behandles.

Der er nemlig stor forskel på industribatterier og almindelige batterier, da disse ofte har nogle andre krav til deres opladning og øvrige forhold, da de er mere skrøbelige grundet deres høje spænding og effekt. Derfor er det en god idé, at du husker at undersøge, hvordan du skal lade dine batterier op og under hvilke forhold de helst skal anvendes og opbevares.

Du kan få den bedste hjælp her hos batteri-butik.dk

Det er altid en god idé at henvende sig til vores dygtige kundeservice her hos batteri-butik.dk, hvis du har nogle spørgsmål til blandt andet vores industribatterier. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig videre med at finde det rette batteri til lige netop din industri, så du ikke skal være i tvivl.

Det er vigtigt, at du får fat i de rigtige batterier, og derfor vil vi meget gerne hjælpe dig. Der findes så mange forskellige batterier, og når det kommer til forskellige spørgsmål til vores produkter, er vi altid glade for at hjælpe.

til toppen | til bunden