Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Batterier til Vedvarende-Energi-Solar-Vind
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

Batteri til solceller

Med et godt og holdbart batteri til dit solcelleanlæg, bliver du i stand til at lagre overskydende strøm. For at gøre det på mest effektive måde kræver det et godt batteri. Det har vi naturligvis her hos batteri-butik.dk.

Vi forhandler forskellige typer af batterier til solceller, som alle er af typen GEL batterier. Det er et såkaldt blysyre batteri, som er særdeles velegnet til at opbevare solenergi med, da det tåler mange dybdeafladninger. Når du køber et batteri til dit solcelleanlæg hos os, får du omtrent 70% ud af solcelleanlægget mod kun cirka 30% uden et batteri. Det kan derfor godt betale sig.

Hvordan fungerer et batteri til solceller?

Når du er så heldig at have et solcelleanlæg med batterilager, fungerer det ved, at den lille tilknyttede computer sørger for at beregne, hvor meget forbruget er på. Hvis du så producerer mere strøm, end hvad computeren har beregnet, at husstanden skal bruge, sørger computeren for at lagre strømmen på batteriet.

Det er ret smart, da du dermed får en slags backup med overskydende strøm med en af vores batterier her fra batteri-butik.dk. Det er for eksempel særligt smart om sommeren, hvor der bliver produceret en del strøm midt på dagen. Det giver derfor god mening at investere i et godt og holdbart batteri fra os.

Hvordan giver man batteriet den længst mulige levetid?

Når man har et solcelleanlæg med batteri, er det evige spørgsmål, om batteriet skal monteres inde eller ude. Du kan sådan set godt gøre begge dele med vores batterier på siden. Batteriet holder dog bedst, hvis det monteres inde.

Når du monterer dit batteri indenfor, giver du det de bedste betingelser for en lang levetid. Det forholder sig sådan, fordi et batteri har bedst af at være i tempererede omgivelser med få temperatursving. Hvis ikke batteriet kan holdes på en temperatur mellem 5 og 35 grader, vil batteriet hurtigere forringes. Så monter batteriet inde, hvis du gerne vil spare penge.

Hvordan finder jeg det rette batteri til solcelleanlægget?

Hvis du i forvejen har et batteri og blot trænger til at skifte det, er det ikke så svært at finde et nyt og passende batteri til dit solcelleanlæg. Her finder du blot ud af, hvilken type batteri det er, samt hvor mange volt og ampere den er på. Når du kender til type og model, søger du blot efter det i søgefeltet ud fra de givne informationer her på siden og finder det straks. Det er nemt og enkelt.

Vores kundeservice og udvalg af batteri til solceller er helt i top

Der er ikke noget, vi hellere vil end at hjælpe dig med at finde det bedst mulige batteri til dit solcelleanlæg. Vi ved rigtig meget om denne type batterier og er kompetente til at hjælpe dig godt på vej. Som du kan se, har vi et godt udvalg af batterier til solceller, så vi har sikkert også et, du kan bruge. Kontakt os gerne allerede i dag ved spørgsmål eller nærmere information.

til toppen | til bunden