Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Lader Til blybatteri

Den meste hjemmeelektronik anvender nu om dage kompakte ion-litihum batterier. Men når det kommer til køretøjer og tungere maskineri er blybatterier stadig den førende strømkilde. Et bly-syre batteri kan oplagre store mængder energi og er derfor velegnet til mange køretøjer og backup generatorer. For at dit blybatteri kan fungere optimalt, er det nødvendigt med en korrekt lader. Hos batteri-butik.dk kan du helt sikkert finde den rette lader til dit blybatteri, og har du tekniske spørgsmål, sidder vores kundeservice klar til at være behjælpelig.

Teknologi der har holdt gennem århundreder

Blybatteriet blev opfundet i 1859 af den franske fysiker, Gaston Planté, og er dermed det ældste genopladelige batteri. Siden da har det vundet stor udbredelse, og det er med god grund. Blybatteriet kan opbevare anseelige mængder energi sin størrelse taget i betragtning og er samtidigt relativt billigt at producere. Samtidigt er et blybatteri i stand til at udlede en meget stor mængde energi på én gang, hvilket gør det uhyre velegnet til at starte motoren på køretøjer som biler og motorcykler. Grundet blybatteriets størrelse og kapacitet skal en lader til blybatteri være af den højeste kvalitet. Her er det absolut ikke værd at gå på kompromis.

Batteri-butik.dk sælger gennemtestede ladere til blybatterier til en fast lav pris. Ved at købe en af vores ladere til blybatteri sikrer du dig, at dit blybatteri altid er fuldt funktionsdygtigt, så du ikke pludesligt står med et køretøj, der ikke vil starte, eller en generator uden strøm.

Lader til blybatteri med mange funktioner

En lader til et blybatteri er ikke en hvilken som helst slags oplader. Da blybatteriet er et stort og tungt batteri, der kan opbevare meget strøm, kræver det en avanceret lader til blybatteri at lade det op. Lader man ikke sit blybatteri korrekt op, kan det gøre skade på batteriet og i sidste ende ødelægge det. Vores avancerede opladere til blybatterier indeholder derfor en række smarte funktioner, der sikrer en korrekt opladning:

 • Automatisk skifte til vedligeholdsestilstand ved endt opladning
 • Automatisk justering til batteriets spænding
 • Beskyttelse mod overopladning og kortslutning
 • Opladningstimer

Der er meget i tilværelsen af bekymre sig om. Men med en lader til blybatteri fra batteri-butik.dk behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt dit batteri lader korrekt.

Hurtig levering og god service

Er din gamle lader til dit blybatteri gået i stykker, har du sandsynligvis ikke tid til at vente alt for længe på at få en ny leveret. Hos batteri-butik kan vi sende din nye lader til blybatteri samme dag, som du bestiller, hvis du har placeret din ordre inden 12:30, og leveringstiden er 1-4 hverdage. Samtidig har du 14 dages fuld returret, hvis din lader alligevel ikke passer til dit blybatteri. Det er også muligt at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at være behjælpelige med vejledning om korrekt brug af din nye lader til blybatteri.

til toppen | til bunden