Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

Genopladelige batterier

Hos batteri-butik forhandler vi et stort udvalg af genopladelige batterier. I dagens hjem har man mange elektroniske appararter som der kræver batterier, men det kan være en dyr fornøjelse at købe nye batterier, for hver gang man mangler et nyt batteri. Når man køber ganske almindelige batterier i stedet for genopladelige, så går der ikke lang tid før, at de almindelige batterier bliver den dyre løsning.

Fordelene ved genopladelige batterier er mange, og ikke nok med, at du sparer penge på sigt ved selv, at genoplade dine batterier, så er det også godt for miljøet.

Når du køber dine genopladelige batterier hos batteri-butik.dk, så er du sikret batterier i høj kvalitet, og med vores batterier, så kan du genoplade dine batterier igen og igen uden at de taber effekt. Faktisk, så kan du genoplade dine batterier helt op til 2100 gange med Panasonic Eneloop batterier.

Hvis du har behov for at anvende dine genopladelige batterier i apparater, som for eksempel digitalkameraer med blitz, trådløse telefoner eller andet udstyr, som der har behov for konstant strøm, så bør du investere i genopladelige batterier som for eksempel Panasonic Eneloop batterier.

Skal du i stedet anvende dine genopladelige batterier til apparater, som du ved, der kommer til at ligge stille og ikke er i konstant brug, som for eksempel legetøj, lygter, fjernbetjeninger, computer mus og lignende, så kan du anvende udvalget af genopladelige batterier som du finder nedenfor.

Som noget unikt, så kan du med de genopladelige Eneloop batterier fra Panasonic anvende disse direkte når du modtager dem. Batterierne er nemlig klar til brug, og hvis ikke du anvender batterierne indenfor en periode, så mister det genopladelige batteri minimal effekt. Faktisk så kan du efterlade batteriet i 5 år, og batteriet bibeholder stadigvæk 70% af sin effekt.

Mest populære underkategorier er:

Genopladelige batterier er både en økonomisk og miljømæssig fordel da der er en støt stigende tendens for strømkrævende apparater, så som kameraer, værktøj, lygter m.m. For mange af de strømkrævende produkter kan det ikke betale sig at anvende et ganske almindeligt batteri, da der er mange penge at spare ved at købe genopladelige batterier og en lader til genopladelige batterier.

Leder du efter andre billige batterier? Hos batteri-butik.dk finder du et stort udvalg af billige batterier til en lang række produkter. Du kan bl.a. finde billige batterier til husholdningsapparater, værktøjbatterier, batterier til elektronikenheder og meget mere.

til toppen | til bunden