Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Find batterier til mærker som Scanreco, HMF, Palfinger, Fassi, HIAB, Olsberg, Autec, Hetronic, HBC-Electronic og mange flere.

Leder du efter et nyt batteri til din kranstyring. Vi har batterier til langt de fleste mærker og modeller. Derudover har vi også opladere, til mange mærker.

Bestilling af batterier til dine radiofjernbetjeninger til din kran eller maskine har aldrig været så nemt som nu. Vi leverer både originale og kompatible batterier og opladere til alle industrielle radiofjernbetjeningssystemer til erhverv og private eller til forhandlere. Vores batterier til kranstyringer sælges til mange tilfredse kunder over hele verden.

Mest populære underkategorier er:

Vi leverer udskiftelige / kompatible radiofjernbetjeningsbatterier og opladere til kendte mærker som Scanreco, Hetronic, Fassi, Palfinger, HBC og mange flere. De nye industrielle radiofjernbetjeningsdele er 100% identiske med de originale batterier og opladere. Fordi du ikke betaler for mærkenavnet, kan vi tilbyde dig de samme batterier i samme høje kvalitet som originalen, men til en 30% - 70% lavere pris end originalen. De kompatible batterier er ikke skadelige for dit fjernbetjeningssystem og kan bruges med originale radiofjernbetjeningsdele. Vi anbefaler at kontrollere spændingen på dit gamle og nye batteri er det samme. Er du i tvivl, så kontakt os.

Originale og Kompatible batteriopladere til radiofjernbetjening/kranstyring. Vi leverer originale batteriopladere til mærker som Scanreco, Autec, Hiab, Palfinger og mange flere. Den kompatible radiofjernbetjeningsbatterioplader er 100% egnet til originale og kompatible batterier.

Hvordan finder jeg det korrekte batteri til min kranstyring/fjernbetjning?

Kan du ikke finde det korrekte batteri til din enhed ? Så fortvivl ej. Du kan prøve søgefunktionen øverst på siden. Her indtaster du type eller modelnummeret på din styring. Findes den ikke på siden, så kann du prøve at søge efter type eller modelnummeret på dit gamle batteri. Eks. „Scanreco 590“ Så viser siden resultaterne på din søgning, med det samme. Der findes til nogle modeller forskellige kapaciteter. Kapaciteten er angivet i mAh og er et udtryk for hvor længe batteriet kann holde strøm, jo flere mAh jo længere batteritid, pr. Opladning. Så bruges din kran i mange timer dagligt. Kan det være en fordel at bestille det store batteri, så de ikke skal oplades helt så ofte.

Finder du ikke netop det batteri du skal bruge i din fjernbetjning, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.

til toppen | til bunden