Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

Find batterier til mærker som Scanreco, HMF, Palfinger, Fassi, HIAB, Olsberg, Autec, Hetronic, HBC-Electronic og mange flere.

Leder du efter et nyt batteri til din kranstyring. Vi har batterier til langt de fleste mærker og modeller. Derudover har vi også opladere, til mange mærker.

Bestilling af batterier til dine radiofjernbetjeninger til din kran eller maskine har aldrig været så nemt som nu. Vi leverer både originale og kompatible batterier og opladere til alle industrielle radiofjernbetjeningssystemer til erhverv og private eller til forhandlere. Vores batterier til kranstyringer sælges til mange tilfredse kunder over hele verden.

Mest populære underkategorier er:

Vi leverer udskiftelige / kompatible radiofjernbetjeningsbatterier og opladere til kendte mærker som Scanreco, Hetronic, Fassi, Palfinger, HBC og mange flere. De nye industrielle radiofjernbetjeningsdele er 100% identiske med de originale batterier og opladere. Fordi du ikke betaler for mærkenavnet, kan vi tilbyde dig de samme batterier i samme høje kvalitet som originalen, men til en 30% - 70% lavere pris end originalen. De kompatible batterier er ikke skadelige for dit fjernbetjeningssystem og kan bruges med originale radiofjernbetjeningsdele. Vi anbefaler at kontrollere spændingen på dit gamle og nye batteri er det samme. Er du i tvivl, så kontakt os.

Originale og Kompatible batteriopladere til radiofjernbetjening/kranstyring. Vi leverer originale batteriopladere til mærker som Scanreco, Autec, Hiab, Palfinger og mange flere. Den kompatible radiofjernbetjeningsbatterioplader er 100% egnet til originale og kompatible batterier.

Hvordan finder jeg det korrekte batteri til min kranstyring/fjernbetjning?

Kan du ikke finde det korrekte batteri til din enhed ? Så fortvivl ej. Du kan prøve søgefunktionen øverst på siden. Her indtaster du type eller modelnummeret på din styring. Findes den ikke på siden, så kann du prøve at søge efter type eller modelnummeret på dit gamle batteri. Eks. „Scanreco 590“ Så viser siden resultaterne på din søgning, med det samme. Der findes til nogle modeller forskellige kapaciteter. Kapaciteten er angivet i mAh og er et udtryk for hvor længe batteriet kann holde strøm, jo flere mAh jo længere batteritid, pr. Opladning. Så bruges din kran i mange timer dagligt. Kan det være en fordel at bestille det store batteri, så de ikke skal oplades helt så ofte.

Finder du ikke netop det batteri du skal bruge i din fjernbetjning, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.

til toppen | til bunden