Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
Bly Batterier
5 af 5 5 (2)
Bly Batterier

FGS Blybatterier

FGS-blybatterier er batterier til mange forskellige formål. Batterierne er produceret så kvaliteten er i top. I FGS sortimentet findes der forskellige serier, alt efter anvendelsesområde. Batterierne benyttes primært til Back-up, Reha, og i industrien.

Hvorfor skal du skifter batteriet i din UPS eller Tyverialarm.

Efter flere års brug, bliver blybatteriernes kapacitet dårligere og dårligere. Det betyder at din sikkerhed for batteriet kann levere strøm når du har bruge for det, falder markant. Mange moderne blybatterier har levetider på op til 12 år. Men standard blybatterier holder alt efter brug, mellem 3 og 5 år. Så skift batteriet i tide, når batteriindikatoren viser den skal udskiftes. Så slipper du får problemer, hvis netspændingen skulle forsvinde ved strømudfald. Se på dit gamle batteris spænding (Volt) og kapacitet (Ah) og kontroller de fysiske mål er identiske med produktet på batteri-butik.dk. Du kann stole på kvaliteten er i top når du vælger blybatterier fra mærket FGS.

Hvad adskiller et blybatteri fra normale batterier?

Blybatterier er batterier som bruges til genopladning, altså opbevare strøm i. De kann så aflades når der opstår et behov for strøm. Det kunnne eks. være i batteridrevne enheder som tyverialarmer, backup-UPS og meget andet udstyr. Blybatterier er holdbare, kraftfulde og miljøvenlige. Da de kann genoplades flere hundrede gange. Blybatterier kann sidde enkeltvis eller som serieforbundet eller parallelforbundet batterier. I en serieforbindelse lægges batteriernes spænding sammen, eks. 2 stk 12 volt 7,2Ah batterier i serie er 24 Volt 7,2Ah. I en parallelforbindelse er det strømmen som lægges sammen. Eks. 2 stk 12 Volt 7,2Ah, bliver i en parallelforbinelse til 12 Volt 14,4Ah. Når du udskifter blybatterier til nye, af samme størrelse og type, kann man normalt benytte samme oplader/ladekredsløb. Sidder der flere batterier i en enhed, så sørg altid for at skifte alle batterierne på samme tid, Dette vil forlænge levetiden på hele batteripakken, frem for bare at skifte et enkelt batteri i pakken.

Hvordan finder jeg det rigtige blybatteri?

Det rigtige blybatteri er let at finde. Kontroller først brugermanualen til din enhed, for at finde informationer om batteriets type og størrelse. Benyt evt søgefunktionen på batteri-butik.dk for at finde frem til batteriet. Du kan søge på eks. 12V 18Ah, så vises blybatterier med 12V 18Ah i søgeresultatet. Der findes forskellige serier af blybatterier, som til standby brug, eller cyklisk brug. I produktgruppenavnet kan du også finde blybatterierne.

Tip: Sørg for at oplade dit blybatteri korrekt, så holder batteriet længere.

Eksperter i batterier,og det bedste batteriudvalg på batteri-butik.dk

Med FGS blybatterier fra batteri-butik.dk får du kvalitet for pengene og hurtig levering. Vores blybatterier kvalitet til fornuftige priser. Vi tilbyder dig også hurtige levering og forskellige betalingsmuligheder for alle vores produkter.
Har du stadig spørgsmål om dit blybatteri? Så er vores eksperter klar til at besvare dine spørgsmål. Du skal blot kontakte os via mail, telefon eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden