Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

GPS batteri

Har du brug for et GPS-batteri til din GPS som er af høj kvalitet, så er du landet det rigtige sted for hos batteri-butik.dk har vi forskellige GPS-batterier i høj kvalitet og til en god pris.

Hvad er et GPS-batteri?

Et GPS-batteri er et batteri, der bruges i en GPS-enhed. GPS står for "Global Positioning System" og er som en smart guide, der kan fortælle dig, hvor du er, og hvordan du kan finde vej til forskellige steder. GPS-enheder er virkelig smarte, da de bruger satellitter til at sende og modtage signaler. Disse signaler hjælper med at bestemme din præcise placering på jorden.

Men for at en GPS-enhed kan fungere, har den brug for strøm, og her kommer GPS-batteriet ind i billedet. Batteriet er som en lille ting, der giver energi til GPS'en. Når batteriet er fuldt opladet, kan du bruge din GPS i lang tid, før du skal oplade det igen.

Mest populære underkategorier er:

Populære produkter i denne kategori:

Batteri til Falk IBEX
3,7V, 1100mAh/4,0Wh
134,00 DKK *
  
Batteri til Navigon 3300 Serie
3,7V, 1200mAh/4,4Wh
99,00 DKK *
  
Batteri til Garmin Nüvi 1260W
3,7V, 930mAh/3,4Wh
139,00 DKK *
  

Hvordan vælger du det rette batteri til din GPS?

For det første skal du starte med at finde den rigtige batteritype. Der er mange forskellige batterityper til mange forskellige ting, så derfor er det en god ide at starte med at finde ud af hvilken type du skal bruge.

Derefter er det en god ting at kigge på vægt og størrelse, altså hvad for en der passer til din GPS. Du kan også kigge på prisen, da man ofte ved at give lidt mere, får et batteri som har en længere levetid, højere kvalitet mm.

Hvorfor har man brug for et batteri til sin GPS?

En GPS kan være nyttig, når man skal finde vej til et sted, som mam ikke ved hvor er. Hvis mam for eksempel er på ferie eller rejser til en ny by, kan GPS'en fortælle os den bedste rute til det sted som man skal hen. Det gør det lettere for os at komme frem uden at fare vild. GPS’en er også nyttig hvis man skal på gåture, cykelture osv.  nye steder som man ikke kender.

Batteriet har derfor en afgørende betydning, da GPS’en ikke virker, hvis den ingen strøm kan få., hvilket gør at den ikke kan hjælpe med at finde vej.

Hvad er Garmin?

Garmin er en virksomhed, der laver forskellige typer elektroniske produkter, som eksempelvis GPS-enheder. De er kendt for deres GPS-produkter, som hjælper folk med at finde vej og navigere rundt.

En af de fed ting ved Garmin's GPS-enheder er, at de kan bruges til mange forskellige ting. De har specielle enheder til bilkørsel, vandreture, cykling og endda løb. Det betyder at vi kan få at vide fx hvor langt vi har kørt, cyklet, løbet osv.

Har du fundet det rette batteri til din GPS? Her hos batteri-butik.dk er det nemt og sikkert at handle. Vores hjemmeside har det såkaldte “E-mærke” det vil sige at det er trygt og sikkert at handle på batteri-butik.dk.

til toppen | til bunden