Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

Saft batterier

Hvis du er på udkig efter nogle af de stærkeste og mest effektive lithium batterier, så kan du finde dem her hos batteri-butik.dk til nogle af markedets bedste priser. Her finder du vores store udvalg af de enormt effektive og anvendelige Saft batterier, der i mere end 100 år har været blandt verdens førende producenter af batterier i højeste kvalitet.

Saft batterier har i en lang årerække været kendte for at gå forrest, når det kommer til innovation og nytænkning inden for produktion af batterier. Virksomheden leverer løsninger til nogle af verdens mest komplicerede og kærvende brancher, som eksempelvis rumfart.

Hvad adskiller Saft batterier fra andre producenter?

Når det kommer til lithium batterier, kan du her hos os i batteri-butik.dk finde disse meget effektive Saft batterier, som er blandt de førende, hvis du har et stort behov for nogle batterier, der kan holde i lang tid, og som altid leverer den samme effekt, uanset hvornår i batteriets levetid du måler det.

Saft batterier har i deres virksomhed ansat et helt hold af nogle af de dygtigste og klogeste forskere, der har været med til at udvikle virksomheden og deres produkter til at blive blandt verdens førende. Du kan her hos os finde Saft batterier i lithium med 3,6 V spænding og enorm høj effekt.

Du har også her hos os mulighed for at købe stort ind af batterierne fra Saft, da vi tilbyder dem i større pakker.

Saft batterier kan holde i lang tid og er i bedste kvalitet

Der er ikke nogen tvivl om, at Saft batterier er blandt de bedste på markedet, og det kan du også se ved den kvalitet, de er produceret i. Hos Saft har de haft stor fokus på hele tiden at forbedre deres batterier, og de har formået at lave batterier i den bedste kvalitet, der kan holde i rigtig lang tid.

Selvafladningen af disse batterier er meget lav i forhold til andre på markedet, og det betyder blandt andet, at de kan holde til anvendelse i flere år i træk, og vil holde den samme effekt over hele levetiden, hvilket gør en stor forskel i forhold til andre batterier af langt lavere kvalitet.

Hvis du leder efter nogle effektive lithium batterier med en høj spænding, der kan levere en god effekt igennem hele siden levetid, så skal du kigge nærmere på disse Saft batterier, som du finder her hos batteri-butik.dk.

Altid den bedste og mest kompetente kundeservice hos batteri-butik.dk

Det er ikke altid nemt at vælge de helt rette batterier, og derfor er vi her hos batteri-butik.dk altid klar til at hjælpe dig med at finde de bedste batterier til det, du har behov for.

Vi har stor viden inden for batterier, og når det blandt andet kommer til disse Saft batterier, har vi mulighed for at besvare alle de spørgsmål, du end måtte have, så vi kan være sikre på, at du får de bedste og mest anvendelige batterier til lige præcis det, du har brug for nye batterier til.

til toppen | til bunden