Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
Duracell Batterier
5 af 5 5 (1)
Duracell Batterier

Duracell batterier

Duracell er perfekt for dig der gerne vil have batterier i god kvalitet og med lang holdbarhed. Duracell har mange forskellige batterier. Duracell sælger alt fra AA batterier til lithium batterier. Duracell bliver solgt i hele verden, på grund af deres høje kvalitet.
Duracell er grundlagt i USA i 1924 og er nu kendt over hele verden. Man siger at Duracell er verdens førende producent af batterier.
Har du problemer med at din bilnøgle ikke vil virke eller måske har din fjernstyrede bil ikke mere strøm. Så er det måske på tide at skifte batteriet på dem. Duracell kan være en god løsning på dine batterier, de er nemlig kendt for deres gode kvalitet og deres lange holdbarhed.

Duracell batterier er kvalitet til alt elektronisk udstyr..

Duracell laver alt fra AA batterier til batterier til GPS. Men uanset hvilket slags batteri du køber så giver Duracell dig yderst høj kvalitet. Alle forskellige slags Duracell batterier er lavet forskelligt. Nogle er lavet med lave mAh og nogle er lavet med højere. Batterier kan som sagt bruges til mange forskellige ting og er lavet til forskellige ting men med batteri-butik.dk´s store udvalg er du næsten sikker på at finde hvad du mangler.
Duracell batterier findes i 1,5V, 3V, 9V og mangle flere udgaver.

Find det rigtige batteri hos os

Hos batteri-butik.dk rækker vores udvalg meget længere end bare Duracell. Vi har alt fra bådbatterier til mobilbatterier. Vi kan med garanti hjælpe dig til at finde hvad du søger. Den nemmeste måde at finde det på er at søge på modelnummeret fra dit produkt, som du oftest kan finde i manualen til produktet. En anden måde at gøre det på er at søge på selve produktet. Modelnummerer er skrevet på selve batteriet. Brug nummeret i søgefeltet, og du vil finde det du søger.

Hvis du ikke har held med at finde dit produkt eller du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores venlige kundeservice over mail eller telefon.

til toppen | til bunden