Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

FDK-batterier

FDK-batterier - Har du brug for et FDK-batteri til dit apparat og som er af god og høj kvalitet, så er du landet det rigtige sted for hos batteri-butik.dk har vi forskellige FDK-batteri i høj kvalitet og til en god pris.

Hvad er FDK batterier?

FDK-batterier er en type batterier, som vi kan bruge i mange forskellige ting, som f.eks. fjernbetjeninger, legetøj og andre elektroniske apparater. FDK står for Furukawa Electric, som er et firma, der laver disse batterier.

Hvordan virker FDK-batterier?

FDK-batterier fungerer ved at have en positiv (+) og en negativ (-) ende. Når vi sætter batteriet ind i vores elektronik, som fx en fjernbetjening skal vi sørge for, at de positive og negative ender er på de rigtige pladser. Og så virker fjernbetjeningen som den skal og er nu klar til brug.

Hvorfor har man brug for FDK-batterier?

Vi har brug for FDK-batterier, fordi de giver strøm til vores elektroniske apparater. Når batterierne er friske og fuldt opladet, fungerer apparatet bedre. Det er vigtigt at have batterier i fjernbetjeninger, så vi fx kan tænde og slukke for vores fjernsyn. Vi kan også bruge FDK-batterier i legetøj, så de kan bevæge sig eller lave lyde. Batterierne giver apparaterne strøm og det gør så at vi kan bruge det til det de skal bruges til.

Hvad er FDK?

FDK er et firma, der laver forskellige produkter til elektronik og teknologi. De har eksisteret i mange år og har stor viden inde for batterier og det elektriske. FDK designer og producerer forskellige elektroniske ting, som batterier, sensorer og strømforsyninger. Disse ting bruges i mange forskellige apparater, fx mobiltelefoner, computere, biler og meget mere. Firmaet er kendt for at lave produkter af høj kvalitet. De arbejder også hårdt på at få mere viden for at skabe nye teknologier og for at forbedre deres produkter.

Har du fundet det rette FDK-batteri til dit apparat? Her hos batteri-butik.dk er det nemt og sikkert at handle. Vores hjemmeside har det såkaldte “E-mærke” det vil sige at det er trygt og sikkert at handle på batteri-butik.dk.

til toppen | til bunden