Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

RC Batterier

Oplever du at din drone, fjernstyret bil, fjernstyret båd eller andet, ikke holder strøm som den gjorde engang? Det kan være at det er tid til at skifte batteriet ud med et nyere og bedre.

RC-biler, eller radiostyrede biler, er miniaturekøretøjer, der styres via en fjernbetjening. Disse miniaturekøretøjer er blevet mere og mere populære blandt hobbyfolk og entusiaster i årenes løb, og et stigende antal mennesker har opdaget det sjove og spændende ved at betjene dem.

Dog kan det ogs slide meget på batteriet at køre meget med det fjernstyrede køretøj. Batteri-butik.dk har et stort udvalg af batterier til disse RC-køretøjer. På vores webside kan du finde batterier til droner, både, biler, mm. Hvis du er i tvivl om batteriet du har fundet passer til din maskine eller du generelt bare har spørgsmål, så stiller batteri-butik.dk også vores venlige kundeservice til rådighed både på telefon og mail.

Populære produkter i denne kategori:

Batteri til Drone Huajun W609-9
3,7V, 650mAh/2,4Wh
123,75 DKK *
 
Batteri til Blade BLH8675EU
11,1V, 6900mAh/76,6Wh
1.049,00 DKK *
  
Batteri til Drone Syma X5A
3,7V, 650mAh/2,4Wh
123,75 DKK *
 
Batteri til Drone DJI Phantom 2 Vision
11,1V, 5400mAh/62,1Wh
1.059,00 DKK *
  

Et stort udvalg af RC Batterier

RC-biler findes i mange forskellige stilarter, størrelser og former, lige fra simple legetøjsbiler til børn til højtydende hobbybiler til erfarne entusiaster. De drives af elmotorer, nitromotorer eller benzinmotorer og kører typisk på enten to eller fire hjul.

Et af de mest tiltalende aspekter ved RC-biler er den grad af tilpasning og ændring, der er mulig. Hobbyister og entusiaster kan købe og installere en lang række reservedele og opgraderinger, f.eks. højtydende batterier, motorer, dæk og affjedringssystemer. Disse modifikationer kan forbedre køretøjets hastighed, håndtering og generelle ydeevne betydeligt og giver entusiaster mulighed for at skræddersy deres RC-bil til deres præferencer.

Et andet vigtigt aspekt ved RC-biler er den brede vifte af begivenheder og konkurrencer, der finder sted omkring dem. Der er mange muligheder for entusiaster til at vise deres færdigheder og konkurrere mod andre, lige fra uformelle sammenkomster af hobbyfolk til formelle konkurrencer, der er sanktioneret af nationale og internationale organisationer.

Hos batteri-butik.dk kan vi hjælpe med at modificerer dit batteri til dit RC-køretøj. På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af batterier til disse køretøjer.

Bestil dit RC batteri allerede idag

Har du fundet det batteri du mangler til dit RC-køretøj? På vores webside gør vi det nemt for dig at bestille dine varer. Med kun få klik kan du bestille dine varer. Hos batteri-butik.dk finder du også e-mærket, det betyder at du trygt kan handle hos os.

til toppen | til bunden