Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Maxell Lygter

Maxell Lygter - Har du brug for en Maxell Lygte som lyser godt og er høj kvalitet, så er du landet det rigtige sted for hos batteri-butik.dk har vi forskellige Maxell Lygter i høj kvalitet og til en god pris.

Populære produkter i denne kategori:

   

Hvad er en Maxell Lygte? 

Maxell Lygter kan bruges til mange forskellige ting, for eksempel når man skal gå tur om aftenen eller i skoven, eller når man skal lave noget i mørke. Maxell lygter er kendt for at være af høj kvalitet og holdbare. Maxell lygter kan lyse meget op i mørket. Derfor er Maxell et populært mærke, når man skal købe en god og holdbar lygte.

Hvordan vælger du den rette lygte til dine behov? 

Maxell laver mange forskellige slags lygter, som passer til alles behov. Der er små lygter, som kan være praktiske at have i lommen eller i tasken. Der er også større lygter, som er gode hvis man har brug for et kraftigere lys, for eksempel på områder hvor det er mørkt. Det er også meget vigtigt, at man tænker på hvad man skal bruge lygten til fx om den skal lyse langt eller om den skal være bedre til at lyse bredt og dække et større område.

Hvorfor har man brug for en Maxell lygte?

Man har brug for en Maxell lygte til mange forskellige ting. En lygte kan være rigtig god at have, når det er mørkt udenfor, og man skal se, hvor man går. En Maxell lygte kan også være nyttig, når man skal lave noget i mørke. Det kan for eksempelvis være, når man skal lave noget på bilen eller lignende.

Hvad er Maxell?

Maxell er en japansk virksomhed, der er bedst kendt for sin produktion af elektroniske lagringsenheder, herunder datalagringsbånd, cd'er, dvd'er og flashdrev. Virksomheden blev grundlagt i 1960 i Tokyo og er siden blevet udvidet til at blive en global producent af en lang række produkter, herunder batterier, hovedtelefoner og anden forbrugerelektronik.

Et af Maxells mest populære produkter er deres batterier. Maxell-batterier er kendt for deres langvarige kraft og pålidelige ydeevne. De fås i en række forskellige størrelser, herunder AA, AAA, C, D og 9V, og anvendes i en lang række elektroniske apparater, herunder legetøj, fjernbetjeninger og lommelygter.

Har du fundet den rette Maxell lygte til at se i mørket? Her hos batteri-butik.dk er det nemt og sikkert at handle. Vores hjemmeside har det såkaldte “E-mærke” det vil sige at det er trygt og sikkert at handle på batteri-butik.dk.

til toppen | til bunden