Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

Lithium Batterier

Lithium batterier og batterier generelt er en stor del af vores hverdag, da det er dem, der f.eks. får alarmen til at give lyd, når der er for meget os i køkkenet, eller gør det muligt at tænde fjernsynet med fjernbetjeningen. Batterier og lithium batterier er derfor en vigtig elektronisk komponent i mange enheder, da det står for at tilføre den strøm, der er nødvendig for, at de øvrige dele kommer til at virke. Med gode og holdbare lithium batterier kommer din hverdag derfor til at køre mere glidende.

Hos Batteri-butik har vi et større udvalg af lithium batterier, der gør det muligt for dig at finde netop det batteri, du står og mangler. Det gælder uanset, om du mangler et specialbatteri fra Tadiran, AA lithium batterier til lyskæden eller knapcellebatterier fra Panasonic.

Gå gerne på jagt i vores udvalg og se, om ikke du kan finde lithium batterier, du har brug for.

Opladning af lithium batterier

Lithium batterier er meget populære hos mange, fordi det i flere tilfælde er muligt at genoplade dem. Det er ikke alle typer, der kan det, men når det er muligt, er der mange penge at spare på batterier, fordi de kan benyttes over en meget længere tidsperiode end ellers.

Lithium batterier kan oplades, fordi lithium ioner bevæger sig fra den negative til den positive elektrode, når det bliver benyttet. Når batteriet så skal oplades, vil ionerne bevæge sig modsat, som giver et strømpotentiale, der igen kan indfries. Det er fantastisk, da du dermed ikke behøver købe et stort lager af batterier hjem.

Hvad der også gør denne type af batterier så populære er, at lithium batterier har en stor energibeholdning og også egner sig godt til brug ved lave temperaturer.

Genopladelige lithium batterier

Her på siden har vi et større udvalg af genopladelige lithium batterier til foto- og videokameraer og meget mere. Det har den fantastiske fordel, at batterierne kan lades op flere hundrede gange og faktisk kun taber 5% af ladningen pr. måned. Lithium batterier er derfor et rigtig godt og meget bedre alternativ til NiMH-batterier på grund af den store kapacitet og lange brugstid. /p>

Vi udvider hele tiden vores udvalg af genopladelige lithium batterier, så vi har de typer af genopladelige litihium batterier til rådighed, som du har brug for. Vi ved rigtig meget om batterier og har specialiseret os inden for området. Skulle du derfor være i tvivl om noget, eller have brug for hjælp til at finde de rette lithium batterier, er du mere end velkommen til at henvende dig til vores kundeservice, som vil gøre deres bedste for at hjælpe dig videre. Vi sidder altid klar ved telefonen eller vores mail for at hjælpe dig.

Skulle du ikke kunne finde de AA lithium batterier eller andre lithium batterier, som du mangler, her på siden, henvender du dig blot til os. Så tjekker vi op på vores lager eller hos vores leverandører, så du hurtigst muligt kan få de lithium batterier, du har brug for.

til toppen | til bunden