Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Panasonic batterier

Batterier findes der mange af. Gode som mindre gode. Hos Batteri-butik.dk har vi valgt at have fokus på at tilbyde de bedst mulige batterier til vores kunder, så de kommer tilbage, fordi de er tilfredse med kvaliteten – og ikke fordi batterierne ikke holder længe. Det synes vi er et meget bedre grundlag at drive vores forretning på.

Derfor finder du Panasonic batterier her på siden. De er netop kendetegnet ved at have en lang levetid og en høj ydeevne, hvilket netop er det, man forventer sig af et batteri. Men selvom batterierne er i en god kvalitet sammenlignet med andre mærker og typer, betyder det ikke, at vi har skruet ekstra på prisen. Derfor finder du kun Panasonic batterier til lave priser her på siden.

Hvorfor bruge genopladelige batterier fra Panasonic?

Som du måske allerede har opdaget, tilbyder vi her på siden flere genopladelige batterier fra Panasonic. Det gør vi, da vi ved, at Panasonic batterier med genopladelige egenskaber er fantastiske i kvaliteten. Det sikrer derfor, at du får energibesparende, økonomiske, genanvendelige og ikke mindst genopladelige batterier med en lang levetid.

Netop det energibesparende og økonomiske aspekt er noget, vi gerne vil tilbyde vores kunder. For jo bedre batterier og jo færre penge, du skal bruge på det, jo gladere bliver vi, da vi dermed ved, at du er godt tilfreds. Netop derfor skal du bruge genopladelige batterier – for det er ikke kun godt for miljøet. Det er også godt for din pengepung på sigt.

Hvad er fordelen ved et lithiumbatteri?

Mange af vores Panasonic batterier er lavet af lithium. Det er ikke helt uden grund. For batterier i dette materiale har en højere energitæthed end mange andre typer batterier. Det betyder med andre ord, at de i forhold til deres størrelse og vægt kan lagre mere energi sammenlignet med andre, ligesom de typisk også har en lavere selvafladning. De beholder derfor deres kapacitet i længere tid.

Det giver derfor god mening at investere i Panasonic batterier, der er fremstillet af lithium.

Hvordan finder jeg det Panasonic batteri, jeg skal bruge?

Har du brug for nye batterier? Og må det gerne være fra Panasonic? Så har vi gjort det nemt for dig. Kontroller først hvilken model du skal bruge, og hvor meget volt der er påkrævet. Det gør du blot ved at afmontere det gamle batteri fra den enhed, du skal bruge Panasonic batterier til. Søg herefter på modellen i vores søgefelt for at finde det passende type Panasonic batteri.

Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt for dig. Så det håber vi også er din oplevelse af søgningen.

Kompetent kundeservice og et stort batteriudvalg på batteri-butik.dk

Med Panasonic batterier fra batteri-butik.dk får du alle fordelene ved at handle online. For vores batterier er i særdeles god kvalitet til priser, der er lave og fornuftige. Vi har desuden forskellige betalingsmuligheder og hurtig levering.

Har du spørgsmål til Panasonic batterier? Så sidder vores fagfolk i kundeservice klar til at hjælpe dig. Kontakt dem via telefon, e-mail eller ved hjælp af kontaktformularen.

til toppen | til bunden