Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Lars A.:
  Jeg har ved en fejl købt nogle forkerte batterier, fik dem ombyttet til de rigtige på adressen. Tak for god service.
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service

batteri magasinet

Frequently Asked Questions (FAQ) om Batterier

 

 

Kan genopladelige batterier virkelig op/aflades op til 1000 gange?

Ja. Men for det meste kun under laboratorie forhold, som ofte ikke kan nåes ved normale forhold.

 

I hvilken ladestand bliver batterierne leveret?

Genopladelige batterier er I princippet opladt under produktionen, for at se om de virker korrekt. Men batterierne mister sin kapacitet , alt efter hvor lang tid der går fra produktionen, til de bliver taget i brug. Det genopladelige batteri skal oplades før brug første gang.

 

Hvad skal jeg se efter på genopladelige batterier?

Det er afhængigt af typer. Eks. NiCd genopladelige batterier skal altid aflades helt, inden de oplades. Hvis batterierne er blevet dårlige, kan de generer deres kapacitet ved, at blive op og afladt nogle gange. Dette genopretter den fulde kapacitet i batterierne, efter et resultat af hukommelses effekten

 

Hvor længe skal jeg lade mine genopladelige batterier sidde i laderen?

Med moderne elektroniske ladere er der ingen fare, ved at lade batterierne sidde I flere dage. De slår normalt fra når batterierne er fuldt opladt, og lader videre med en vedligeholdeses strøm. Men enkelte ladere kan ikke have denne elektroniske styring, så der skal batterierne tages u

 

Hvad er cyklus?

Cyklus er en form for “helbredelse” af det genopladelige batteri. Det af og oplades 2 – 3 gange i træk. Dette genopretter kapaciteten i batteriet. Vi anbefaler regelmæssig cyklus af genopladelige batterier af alle typer, også for nye batterier, kan cyklus 2 – 3 gange være en god ide.

 

Må cellerne blive varme under opladning?

Nej. De må blive lidt varme, men ikke meget varme. Hvis de bliver meget varme er de enden blevet over-opladt eller defekte. En god lader opdager en stigning i temperatur, og slår selv opladningen fra. En god lader til mobiltelefoner har en thermosikring, som slår fra ved omkring 70 grader celcius, og dette forhindrer overladning og overophedning.

 

Må cellerne blive varme under opladning?

Nej. De må blive lidt varme, men ikke meget varme. Hvis de bliver meget varme er de enden blevet over-opladt eller defekte. En god lader opdager en stigning i temperatur, og slår selv opladningen fra. En god lader til mobiltelefoner har en thermosikring, som slår fra ved omkring 70 grader celcius, og dette forhindrer overladning og overophedning.

 

Ødelægger hurtig-ladning mine batterier?

Nej. Opladning tager omkring 1-2 timer med en hurtig-lader hvor en normal lader burger mere end 10 timer. Den relative høje strøm, fra hurtig-laderen kræver en speciel switching off, når batteriet er fuldt opladt.

 

Har et nyt genopladeligt batteri fuld kapacitet med det samme?

Nej. Et nyt genopladeligt batteri afgiver først sin fulde kapacitet efter nogle få op og afladninger.

 

Hvor hurtigt kan et batteri oplades?

Det er afhængigt af typen af lader. Jo større ladestrøm fra laderen, jo hurtigere kan batteriet oplades. Normal opladning tager 10 – 16 timer. Hurtig-ladning teger 1 – 2 timer. Ultra hurtig-ladning tager omkring 30 minutter. Denne information findes I laderens brugsanvisning.

 

Hvad er intelligent opladning?

Intelligent opladning, er en ladning som laderen styrer ladeforløbet, og efter endt opladning, slår over på vedligeholdelses ladning.

 

Skal jeg tage batteriet ud af apparatet, hvis det ikke bruges i en længere periode?

Ja. Der kan stadig være et lille strømforbrug I apparatet, selvom det er slukket, og dette kan resultere I en dybdeafladning over en længere periode, som kan ødelægge batteriet.

 

Hvordan opbevares genopladelige batterier?

Det anbefales en opbevarings temperature for længere opbevaring mellem +10 og +30 grader celcius, og en relative fugtighed på 50%.

 

I hvilken tilstand skal genopladelige batterier opbevares?

Siden genopladelige batterier mister deres kapacitet over nogle måneders opbevaring, er det I princippet ligemeget for NiCd og NiMH batterier. Men I perioder på over 6 måneder, skal et NiMH batteri opbevares fuldt opladt. Det skal mindst oplades hver 12 måned

 
til toppen | til bunden