Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Batterier til Elektronisk-P-skive
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Batteri ParkOne

P-bøder er en af de mere ærgerlige realiteter i det 21. århundrede. Glemmer man lige at sætte P-skiven en enkelt gang, kan det blive en dyr affære. I moderne tider har man imidlertid tænkt på at løse problemet med at få sat skiven: Elektroniske P-skriver kan stille P-skiven automatisk, når bilen parkeres. Dette foregår typisk ved hjælp af forskellige sensorer. Det er dog også muligt (og et lovkrav) at kunne stille P-skiven manuelt.

Produkter fra mærker såsom ParkOne er godkendt inden for dansk lovgivning til at erstatte den manuelle løsning - som jo har det med at blive glemt i ny og næ, når man for eksempel har travlt eller blot glemmer et enkelt trin i sin morgenrutine. Elektroniske P-skiver skal imidlertid bruge elektrisk energi for at virke, og her kommer vi selvfølgelig ind i billedet.

Sådan finder du det rigtige batteri til din elektroniske P-skive

Din P-skive vil typisk advare dig med en blinkende lampe eller lign., når det er ved at være tid til at skifte batteri. Nogle modeller giver også en høj tone, når bilen startes og batteriet på P-skiven skal udskiftes. Det kan imidlertid være en god fidus at investere i et ekstra batteri, som kan ligge i handskerummet eller håndtasken - så er du dækket ind mod parkeringsbøder pga. glemsel i lang tid. Der er flere gode grunde til at finde dine batterier hos os:

 • Hos batteri-butik.dk finder du et rigt udbud af den rigtige slags batteri til ParkOne og andre mærker. Som oftest bruger P-skiverne knapcellebatterier. De fleste mærker og modeller bruger batterier af typen CR2450, CR2032 el. lign. Der er tale om små lithiumbatterier med en diameter på 20-30 mm og en tykkelse på ca. 5 mm. Tjek her altid din manual omkring batteristørrelsen. Alternativt kan man som oftest få afklaring ved at åbne batteridækslet på P-skiven og tjekke, om der skulle stå et modelnummer med små bogstaver.
 • Nogle af de påkrævede batterityper er ikke altid til at opdrive i den gængse dagligvarebutik. Hos batteri-butik.dk specialiserer vi os i at være lagerførende i batterier til stort set alle mærker af elektroniske P-skiver med hurtig levering.
 • Manualerne lover typisk, at et batteri kan holde i op mod 2 år. Det er dog en god ide alligevel at tænke over, hvilket batterimærke man investerer i, da kvaliteten her kan variere. Hos batteri-butik.dk forhandler vi kun velafprøvede mærker til din P-skive såsom Duracell og Varta, som kan levere strøm i lang tid.

Kontakt vores kundeservice

Som beskrevet ovenfor, er batterier til de mest relevante mærker altid til at finde hos os. For at finde hvad du leder efter, kan du med fordel bruge søgefeltet øverst på denne side og taste modelnummeret ind. Så burde du allerede være tæt på målet.

Ellers har vi en stab af batterieksperter klar til at hjælpe dig med at finde dit batteri til ParkOne eller ethvert andet mærke. De sidder klar til at modtage opkald per telefon, e-mails og beskeder via vores kontaktformular, som du kan finde på vores hjemmeside. Her kan vi hjælpe dig med ethvert spørgsmål, som du måtte have om vores produkter.

til toppen | til bunden