Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Sonnenschein-Gel Batterier
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

Sonnenschein GEL Batterier

Sonnenchein batterier er specielt velegnet til El-scooteren, gulvvaskemaskiner, golfvogne og andre industrimaskiner til cyklisk brug. Batterierne er vedligeholdelsesfrie, og skal derfor ikke efterfyldes med vand.

Hvad er et GEL batteri?

GEL Batteri technologien er en udgave af VRLA batterier, hvor den flydende elektrolyt er fikseret i gele, hvilket får det til delvist at være i fast form. GEL gør at batterierne er lækagesikkert og forlænger holdbarheden. Batteriet kræver næsten ingen vedligeholdelse og skal ikke efterfyldes med vand.

Exide var opfinder af den patenterede GEL-batteriteknologi, som har varemærke dryfit® . Istedet for at være i flydende form, er elektrolytten i en gele-lignende form. GEL-batteriet er et meget robust batteri med de allerbedste egenskaber for afladning, der muliggør uovertruffen dybdeafladning. Exides ventil design er special patenteret. Det betyder at batteriet er helt lukket, at det derfor sikkert kan opbevares og bruges næsten alle steder og i alle omgivelser, selv under transport med fly.

En anden vigtig fordel ved GEL-batterierne er, at deres vægt og volumen er lavest i forhold til de Watt-timer de kan yde.

GEL-batterier er det ultimative valg til mange krævende applikationer, autocampere, campingvogne og i både. GEL batterierne er også af afgørende betydning i de nyeste erhvervskøretøjer med dobbelt batterisystemer - faktisk i ethvert køretøj med behov for et omfattende strømbehov. Fordelene ved GEL-batteriet gør det populært inden for byggeri, minedrift, landbrug og industri. Teknologien bruges også til at levere strøm på afsides steder fra lokale motorveje til kolde egne. Exide arbejder i øjeblikket på at opnå højere ydeevne ved at tilsætte kulstofadditiver, re-design af de negative elektroder samt nye gittertyper - alt for at opnå hurtigere opladningstider og forbedredet cyklisk drift og dermed gøre GEL-batteriet et endnu mere effektive.

Hvilket batteri skal du vælge?

Vores kundeservice sidder klar til at besvare dine spørgsmål om Sonnenschein GEL batterier. Skal du bruge hjælp til beregning af størrelsen på dine nye batterier eller blot hjælp til at finde det korrekte batteri til din vogn. Så send os en mail eller ring på 70228860.

til toppen | til bunden