Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Sonnenschein-Gel Batterier
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Sonnenschein GEL Batterier

Sonnenchein batterier er specielt velegnet til El-scooteren, gulvvaskemaskiner, golfvogne og andre industrimaskiner til cyklisk brug. Batterierne er vedligeholdelsesfrie, og skal derfor ikke efterfyldes med vand.

Hvad er et GEL batteri?

GEL Batteri technologien er en udgave af VRLA batterier, hvor den flydende elektrolyt er fikseret i gele, hvilket får det til delvist at være i fast form. GEL gør at batterierne er lækagesikkert og forlænger holdbarheden. Batteriet kræver næsten ingen vedligeholdelse og skal ikke efterfyldes med vand.

Exide var opfinder af den patenterede GEL-batteriteknologi, som har varemærke dryfit® . Istedet for at være i flydende form, er elektrolytten i en gele-lignende form. GEL-batteriet er et meget robust batteri med de allerbedste egenskaber for afladning, der muliggør uovertruffen dybdeafladning. Exides ventil design er special patenteret. Det betyder at batteriet er helt lukket, at det derfor sikkert kan opbevares og bruges næsten alle steder og i alle omgivelser, selv under transport med fly.

En anden vigtig fordel ved GEL-batterierne er, at deres vægt og volumen er lavest i forhold til de Watt-timer de kan yde.

GEL-batterier er det ultimative valg til mange krævende applikationer, autocampere, campingvogne og i både. GEL batterierne er også af afgørende betydning i de nyeste erhvervskøretøjer med dobbelt batterisystemer - faktisk i ethvert køretøj med behov for et omfattende strømbehov. Fordelene ved GEL-batteriet gør det populært inden for byggeri, minedrift, landbrug og industri. Teknologien bruges også til at levere strøm på afsides steder fra lokale motorveje til kolde egne. Exide arbejder i øjeblikket på at opnå højere ydeevne ved at tilsætte kulstofadditiver, re-design af de negative elektroder samt nye gittertyper - alt for at opnå hurtigere opladningstider og forbedredet cyklisk drift og dermed gøre GEL-batteriet et endnu mere effektive.

Hvilket batteri skal du vælge?

Vores kundeservice sidder klar til at besvare dine spørgsmål om Sonnenschein GEL batterier. Skal du bruge hjælp til beregning af størrelsen på dine nye batterier eller blot hjælp til at finde det korrekte batteri til din vogn. Så send os en mail eller ring på 70228860.

til toppen | til bunden