Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Batterier til campingvogn og Autocamper.

Batterier til Camping vogne og autocampere, er i dag ofte af typen AGM, som er specielt godt til at holde strømmen. De har op til 3 gange længere levetid i forhold til syreholdige blybatterier. AGM batterier kan monteres stående eller liggende uden problemer. De indeholder ikke flydende væske, og er derfor helt vedligeholdelsesfrie.

Hvorfor skifte batteri i campingvognen?

Batterierne i campingvogne bliver i dag brugt til flere elektroniske enheder end hidtil. Da der kommer mere udstyr i vognene, som bruger strøm til eks. Mover, Belysning og meget mere.

Dette medsfører ofte at batterierne slides hurtigere end tidligere.

Hos batteri-butik.dk fører et bredt udvalg af batterier til alle bilmærker. Så har du en Kabe, Knaus, Hobby, Adria, LMC, Tabbert, eller andet mærke, så finder du dit batteri her. Så du er sikker på høj kvalitet. Og friske batterier i mange år frem.

Hvordan finder man det rigtige batteri til campingvognen eller autocamperen?

For at finde det korrekte batteri, er det vigtigt at spændingen passer. Derudover er de fysiske mål også en vigtig faktor. Desuden kann vægten på batteriet, også spille en stor rolle. Da mange vogne ikke har den store frivægt, og batteriet derfor ikke må veje for meget. De mest brugte typer i campingvogne er AGM batterier, som ofte skal være brugbar til Cyklisk brug. Batterierne er vedligeholdelsfrie, så der skal ikke fyldes vand osv. På dem. De skal kun oplades, og i vinterperioder, kann man med fordel anvende en vedligeholdelseslader, så batteriet bliver motioneret i perioden hvor vognen ikke benyttes. Ved at oplade batteriet i denne periode sikrer man batteriet ikke selvaflader, og man forlænger batteriets levetid...

Står der ikke noget modelnummer på batteriet?

Kan du ikke finde en erstatning for dit gamle batteri, så er det vigtigt, at de fysiske mål og batteriets spænding, stemmer overens med det gamle. Desuden er kapaciteten (Ah) også en ting man skal være opmærksom på.

Professionel kundeservice og det bedste udvalg af batterier på batteri-butik.dk

Med batterier til campingvogne og autocampere fra batteri-butik.dk får du alle fordelene ved den hurtige og nemme handel via vores onlineshop. Vores batterier til camping er kendetegnet ved fremragende kvalitet til fornuftige priser. Vi tilbyder dig også hurtige levering og forskellige betalingsmuligheder for alle vores produkter. Har du stadig spørgsmål om dit campingbatteri? Vores batteri fagfolk er her for at hjælpe dig. Du skal blot kontakte vores team via mail, telefon eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden