Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 

Returning / Fortrydelse af køb:

Jeg har fortrudt mit køb.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til service@batteri-butik.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis du har fortrudt hele eller en del af din bestilling, og ønsker at returnere den, skal den sendes retur til os på følgende adresse:

Greenlight Battery ApS
Batteri-butik.dk
Industriparken 31, Lind
7400 Herning


Pakken skal leveres med omdeling til ovenstående adresse og må IKKE sendes til pakkeshop eller andet afhentningssted. Pakker leveret til pakkeshops afhentes ikke.

Pakker kan leveres i vores åbningstid mandag til torsdag kl. 8-16. Fredag kl. 8-13.

Pakker kan ikke sendes med DAO, da de ikke leverer til erhvervsadresser.

Det skal du gøre:

 

 1. Print
  Download og print fortrydelsesformularen (Den er vedhæftet på din ordre/faktura, som er sendt til din mail), udfyld den og vedlæg den i pakken du returnerer. Alternativt vedlæg din følgeseddel/faktura i pakken du returnerer og sæt en ring rundt om de produkter du returnerer.  Og noter du ønsker penge retur.

 2. Pak
  Varen skal pakkes forsvarligt, så den ikke går i stykker eller bliver våd under transporten. Du bærer selv risikoen for varen under returneringen, såfremt den beskadiges.  Genbrug den originale emballage, samt yderligere indpakning. Varen skal være ubrugt, og i komplet stand. Evt. værdiforringelse af varen, kan medføre afvisning ved returnering.

 3. Send
  Pakken skal sendes direkte til ovennævnte adresse. Husk at notér Track & Trace nr., såfremt pakken skulle gå tabt under transporten. Pakken skal leveres med omdeling til ovenstående adresse og må IKKE sendes til pakkeshop eller andet afhentningsted. Pakker leveret til pakkeshops, afhentes ikke.
  Bemærk det ikke er muligt at aflevere pakken personligt på adressen. Uden forudgående aftale.

  Såfremt transportøren beder om kontaktinfo på os, er vores mail: info@batteri-butik.dk og tlf.: 70228860

 4. Modtag pengene retur
  Så snart vi modtager pakken retur, tilbagefører vi det beløbet for vare(n) til det brugte betalingskort ved købet, som vil være på din konto inden for 1-5 hverdage.
  Bemærk der kan gå et par dage fra vi modtager selve pakken, til indholdet registreres modtaget.

  Det er ikke muligt for os at tilbageføre beløbet til andre konti.


Hvis du kan se, at din pakke er blevet leveret til adressen, men du endnu ikke har hørt fra os indenfor et par dage, så send os gerne en mail på info@batteri-butik.dk, så tjekker vi op på det med det samme!

 

 

 
til toppen | til bunden