Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:

Lader til smartphone

Vi er alle dybt afhængige af den hver eneste dag - den berygtede smartphone. Med en smartphone ved hånden har du med få klik adgang til hele verden hjemme fra sofaen, så du kan holde dig opdateret på alt, hvad der foregår. Men uden den rette lader til smartphone kommer du ingen vegne.

Derfor kan du gøre klogt i at give dig god tid til at finde en oplader, der passer til din specifikke smartphone, og som kan give dig den hurtige ladningstid, som du sikkert vil sætte pris på i en travl hverdag. En god lader til smartphone vil give hurtigere opladning og samtidig passe godt på dit batteri.

Hos batteri-butik.dk finder du altid et stort udvalg af ladere, så du kan finde den bedste oplader, der passer til din smartphone. Vi har kun de bedste produkter tilgængelige for vores kunder, og vi er derfor din bedste garant for en god og kvalitetssikker lader til smartphone.

Mest populære underkategorier er:

Sådan vælger du din kommende lader til smartphone

Når du skal ud og investere i din fremtidige lader til smartphone, er det vigtigt, at du fra starten af er opmærksom på en række punkter, der er med til at sikre, at du får fat i det rigtige produkt:

 • Batteritype - først og fremmest er det naturligvis vigtigt, at din nye lader til smartphone passer til den batteritype, du har i din mobil. Det kan du nemmest finde ud af ved blot at se på den lader, du tidligere har brugt og efterfølgende finde den samme model hos os. I vores søgefelt har du mulighed for at finde den specifikke lader.
 • Spænding - for at få det optimale ud af din lader, er det en god idé, at du sikrer dig at købe en oplader med den rette spænding (Volt). På den måde får du en hurtig og effektiv opladning uden at gøre skade på dit batteri, og du er dermed med til at forlænge batterilevetiden på din mobil fremadrettet.

Du finder altid et stort produktudvalg hos os

Hos batteri-butik.dk har vi samlet de allerbedste produkter fra populære mærker, så du nemt og hurtigt kan finde din kommende lader til smartphone. Blandt de mest populære mærker, som vi sælger ud af, finder du bl.a.:

 • Acer
 • HP
 • LG
 • Blackberry
 • Dell

Udover ovennævnte mærker finder du massevis af andre, skønne produkter i vores store sortiment, som du kan surfe rundt i på vores hjemmeside.

Vi giver dig den nødvendige hjælp og vejledning

Hvis du har brug for ekstra hjælp og vejledning, står vores dygtige medarbejdere altid klar til at tage imod de spørgsmål, du måtte sidde inde med. I fællesskab kan vi helt sikkert finde frem til din kommende lader til smartphone, så du er sikker på at komme hjem med det rigtige produkt.

Vi har mange års erfaring og er eksperter inden for batteriverdenen. Du kan få gavn af vores ekspertise, så du får en lader til smartphone, der vil gøre din hverdag nemmere både nu og i fremtiden.

til toppen | til bunden