Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
Aesculap Libra Clipper
5 af 5 5 (1)
Aesculap Libra Clipper

Husholdningsbatterier

Vi har alle mindst en ting i vores husholdning der bruger batterier. Mange af tingene vi bruger i vores hverdag bruger batteri. Husholdningsbatterier kan indebære alt fra batterier til din GPS eller batterier til din håndstøvsuger.

Hos batteri-butik.dk har vi et stort udvalg af batterier til hverdagen. Vi har gjort det nemt for dig at finde det batteri du leder efter, ved at samle batterierne i et samlet udvalg. Vores samlede udvalg gør det nemt for dig at finde det batteri du står og mangler. Batterierne er samlet i en kategori hvor du finder samtlige af de batterier vi har under kategorien.

Mest populære underkategorier er:

Et stort udvalg af husholdningsbatterier

Vi kan næsten sige med sikkerhed, at uanset hvilket batteri du mangler så kan du få fat i det hos batteri-butik.dk. Blandt husholdningsbatterier finder du blandt andet batterier til:

 • Batterier til GPS - Hos batteri-butik.dk har vi blandt andet et stort udvalg af batterier til GPS’er. GPS står for “Global Positioning System” som betyder globalt positions system. En GPS bruges til at lokalisere og guide dig fra A til B. På langt de fleste GPS'er skal du blot indtaste en adresse på der hvor du vil hen og så viser den dig hvilken vej du skal køre. Et tegn på at din GPS har brug for et nyt batteri kan være at den ikke vil tænde efter lang tids opladning.
 • Batterier til håndstøvsuger - Vi forhandler også batterier til håndstøvsugere. Håndstøvsugere er faktisk bare en trådløs støvsuger som kan være nemmere at komme ind i mindre steder og gøre dem rene. En håndstøvsuger er meget praktisk fordi den blandt andet ikke vejer særlig meget. En håndstøvsuger kan støvsuge ca. op til halvanden time ad gangen før den skal til opladning igen. Et tegn på at din håndstøvsuger skal have sit batteri skiftet kan være at den tager alt for lang tid om at lade op før den er færdig. Et andet tegn kan også være at den ikke suger optimalt.
 • Batterier til barbermaskine - I vores husholdningsbatterier udvalg har vi også batterier til barbermaskiner. Barbermaskiner bruges til at barbere kropsbehåring af kroppen. Barbermaskiner kan bruges til alt fra hår på hovedet til brystbehåring, men det afhænger af maskinen. Nogle barbermaskiner er trådløse og andre er på batteri. Hvis din barbermaskine er på batteri men du føler at den tager for lang tid om at lade op, så kan det være et tegn på at den skal have udskiftet dens batteri.

 

Hos batteri-butik har vi meget mere end bare de ovenstående. Vi har altid et bredt udvalg af batterier, ladere og meget mere. Hvis du har problemer med at finde hvad du kigger efter eller generelt har et spørgsmål så stiller vi også altid hjælp og rådgivning til rådighed. Du er som sagt altid velkommen til at kontakte vores venlige kundeservice på enten telefon eller mail.

Bestil dit husholdningsbatteri allerede idag

Har du fundet det batteri du mangler? På vores hjemmeside gør vi det nemt for dig at bestille dit produkt. Med kun få klik kan du bestille dit batteri. Batteri-butik.dk har E-mærket, hvilket vil sige at du trygt og sikkert kan bestille dine varer hos os.

til toppen | til bunden