Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
Ladere
5 af 5 5 (2)
Ladere

Batteriladere

Har du mistet din lader, eller er den af en eller anden grund holdt op med at virke? I nutidens moderne samfund er vi alle dybt afhængige af at kunne oplade batterierne til vores forskellige elektroniske devices, og derfor har vi hos batteri-butik.dk gjort det så nemt som muligt for dig at finde nye batteriladere.

Hos batteri-butik.dk finder du et stort udvalg af batteriladere, så du blot behøver at søge et enkelt sted. På vores webshop har du alle modellerne lige ved hånden inden for ganske få klik, og dit køb kan derfor nemt og hurtigt klares - selv i en travl hverdag.

Batteriladere til al slags elektronik

Vi har et kæmpe lager af batteriladere, der passer til al slags elektronik. Du kan derfor finde alle dine batteriladere samlet ét og samme sted, så du kan få dækket hele dit forbrug:

 • Lader til smartphone - hos os finder du ladere til stort set alle smartphones. Vores mest kendte mærker er bl.a. Acer, Blackberry, HP og LG.
 • Lader til husholdningsbatterier - vi har et stort udvalg af ladere til samtlige elektroniske apparater, der udgør en væsentlig del af din husstand.
 • Lader måleinstrument - vi har også ladere til måleinstrumenter fra bl.a. Leica, så du som håndværker altid er velforberedt til dine arbejdsopgaver.
 • Lader til kamera - vi har batteriladere til både almindelige og GoPro-kameraer, så du ikke længere skal lade dig begrænse og nemt og hurtigt kan få dit kamera med dig på farten, så du kan komme i gang med at skyde de bedste billeder.

Ovenstående liste er blot et lille udvalg af vores sortiment af batteriladere, som du kan finde og læse meget mere om under de individuelle produktbeskrivelser. Her kan du også finde specifikke oplysninger om den enkelte lader.

Sådan finder du den rigtige batterilader

Når du skal ud og finde din næste lader, er det vigtigt, at du er opmærksom på disse faktorer:

 • Modelnummer - hvis du er i tvivl om, hvilken lader dit nuværende apparat benytter sig af, kan du altid nemt og hurtigt finde frem til den rette batterilader blot ved at aflæse modelnummeret. Ved at indtaste dette vil det gøre din søgning både nemmere og hurtigere.
 • Spænding - vær opmærksom på at de forskellige batteriladere er tilpasset forskellige spændinger. Spændingen måles i Volt, og det er vigtigt, at denne passer til dit apparat, så du ikke ødelægger det.

Har du brug for hjælp?

Det kan være noget af en jungle at finde rundt i - selv for den garvede batterinørd. Vi har nemlig et kæmpe udvalg af mange slags batteriladere, og det kan derfor virke uoverskueligt, hvis du er på udkig efter en specifik lader.

Vores medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig med valget af dine kommende lader. Her kan du få unik hjælp og vejledning til at foretage det rette køb, så du hurtigt kan bruge din nye lader uden at skulle se dig tilbage igen. Du sparer både tid og frustrationer med en god batterilader, der kan virke i mange år fremover.

til toppen | til bunden