Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
223
5 af 5 5 (2)
223

Foto Lithium Batterier

Rigtigt mange ting er i dag trådløse, og kræver derfor strøm fra batterier. Det kan være Berøringsfrie vandhaner, tyverialarmer, cykellygter, og mange flere ting. Oprindeligt er denne type batterier omtalt som Foto batterier, da de i 80’erne blev designet til at levere strømmen til fotografiapparater. Men designet af batterierne holder stadig ved. Og mange producenter af elektronisk udstyr vælger derfor disse typer lithium batterier, da de er meget udbredte og nemme at skaffe for forbrugeren. Når det gamle batteri ikke kan levere mere strøm, efter en årerække. Desuden er batterierne gennemtestet gennem mange år, og de er derfor også meget driftsikre, og forholdsvis prisbillige at producere, da der stadig benyttes store mængder af de forskellige modeller.

De mest udbredte er typerne, CR123A, CR2 og 2CR5. Som alle er Lithium Batterier på enten 3 Volt eller 6 Volt.

Levetiden på batterierne afhænger meget af strømforbrug, og omgivelses temperatur. Så se evt producentens beskrivelse, for at se hvor længe batteriet forventes at holde, i netop din enhed. Mange enheder har også en batteriindikator, som viser batteriets kapacitetsniveau. Så når batteriet er tomt, viser indikatoren at batteriet skal skiftes. Enheder som røgalarmer og tyverialarmer beskrives også i manualer og brugervejledninger, at batterierne skal skiftes med jævne mellemrum. Så man ikke risikerer nedbrud og driftsstop.

Kontroller evt. producentens vejledning for udskiftning af CMOS batteri, inden udskiftning, hvis du er i tvivl. Alternativt findes der mange videoer på nettet, med udførlig instruktioner for udskiftning af batteriet.

Mest populære underkategorier er:

Kan du ikke finde det korrekte batteri ?

Har du problemer med at finde det korrekte batteri netop til din enhed, så er du velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail. Så er vi hos batteri-butik.dk til at hjælpe med et nyt batteri Hos batteri-butik.dk er vi altid interesserede i at give en masse information om vores forskellige batterityper, så du kan være sikker på at have glæde af dine batterier så længe som muligt.

til toppen | til bunden