Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:
Tadiran Batterier
5 af 5 5 (2)
Tadiran Batterier

Gulvvarme batterier fra batteri-butik.dk.

Har du gulvvarme i huset, og er det styret med trådløse termostater. Så indeholder termoateterne batterier. Ofte sidder der 3,6V Lithium AA batterier. Disse batterier holder fra 2-5 år i termostaterne. Så er dit termostat løbet tør for strøm, så bestil straks nye batterier her. Når batteriene skal udskiftes skal de altid være af samme type som før. Så sidder der 3,6V batterier i, skal du skifte dem til 3,6V igen. Enkelte typer bruger også Alkaline 1,5V batterier, og så skal de selvfølgeligt udskiftes til samme type igen.

Hvorfor skifte batteri i dit gulvvarmetermostat?

Efter nogle års brug, så skal batterierne i termostater eller rumføler udskiftes til nye. Så sørg altid for batterierne virker. Udskift evt batterierne hvis du er i tvivl. Eller se på termostatens batteriindikator. Så den altid er klar når der er brug for gulvarmen.

Hvad er forskellen på batterier til gulvvarme og normale batterier?

Batterier til gulvvarme er normalt i størrelsen AA/LR6 og med en spænding på 3,6V. Hvor normale batterier er Alkaline AA/LR6 med en spænding på 1,5V. Det er derfor vigtigt at man udskifter sine batterier til samme type som før. Ved at købe Tadiran Lithium 3,6V batterier, er du altid sikker på kvaliteten er i top. Tadiran er en af verdens førende producenter af Lithium 3,6V batterier. Tadiran 3,6V Lithium batterier kan opbevares tørt, og ikke i direkte sollys i op til 10 år. Så man kan med fordel bestille nogle ekstra batterier til næste gang varmeføleren skal have skiftet batterier.

Hvordan finder jeg nye batterier til min rumføler?

Svært ved at finde det rigtige batteri til dine termostater ? Så er det nemmest at du tager batteriet du af termostatet, og ser på batteriets spænding, som er angivet i Volt. Det kunne være 3,6 Volt. Og så er størrelsen normalt AA/LR6 eller 1/2AA. Er du i tvivl, så kontakt os inden du bestiller. Mange gange står informationerne også i brugermanualen til dit gulvvarmesystem.

Problemer med at finde batteriet til termostatet ? Så skriv til vores kundeservice.

Batterier til Termostater fra batteri-butik.dk, så får du nem betjening på webshoppen, og hurtig levering. Vores batterier er af høj kvalitet og til meget lave priser.
Har du stadig spørgsmål om dit lithium batteri til gulvvarmeføler? Så er vores batteri-fagfolk her for at hjælpe dig. Du skal blot kontakte vores team via e-mail, på telefon eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden