Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
Tadiran Batterier
5 af 5 5 (2)
Tadiran Batterier

Gulvvarme batterier fra batteri-butik.dk.

Har du gulvvarme i huset, og er det styret med trådløse termostater. Så indeholder termoateterne batterier. Ofte sidder der 3,6V Lithium AA batterier. Disse batterier holder fra 2-5 år i termostaterne. Så er dit termostat løbet tør for strøm, så bestil straks nye batterier her. Når batteriene skal udskiftes skal de altid være af samme type som før. Så sidder der 3,6V batterier i, skal du skifte dem til 3,6V igen. Enkelte typer bruger også Alkaline 1,5V batterier, og så skal de selvfølgeligt udskiftes til samme type igen.

Hvorfor skifte batteri i dit gulvvarmetermostat?

Efter nogle års brug, så skal batterierne i termostater eller rumføler udskiftes til nye. Så sørg altid for batterierne virker. Udskift evt batterierne hvis du er i tvivl. Eller se på termostatens batteriindikator. Så den altid er klar når der er brug for gulvarmen.

Hvad er forskellen på batterier til gulvvarme og normale batterier?

Batterier til gulvvarme er normalt i størrelsen AA/LR6 og med en spænding på 3,6V. Hvor normale batterier er Alkaline AA/LR6 med en spænding på 1,5V. Det er derfor vigtigt at man udskifter sine batterier til samme type som før. Ved at købe Tadiran Lithium 3,6V batterier, er du altid sikker på kvaliteten er i top. Tadiran er en af verdens førende producenter af Lithium 3,6V batterier. Tadiran 3,6V Lithium batterier kan opbevares tørt, og ikke i direkte sollys i op til 10 år. Så man kan med fordel bestille nogle ekstra batterier til næste gang varmeføleren skal have skiftet batterier.

Hvordan finder jeg nye batterier til min rumføler?

Svært ved at finde det rigtige batteri til dine termostater ? Så er det nemmest at du tager batteriet du af termostatet, og ser på batteriets spænding, som er angivet i Volt. Det kunne være 3,6 Volt. Og så er størrelsen normalt AA/LR6 eller 1/2AA. Er du i tvivl, så kontakt os inden du bestiller. Mange gange står informationerne også i brugermanualen til dit gulvvarmesystem.

Problemer med at finde batteriet til termostatet ? Så skriv til vores kundeservice.

Batterier til Termostater fra batteri-butik.dk, så får du nem betjening på webshoppen, og hurtig levering. Vores batterier er af høj kvalitet og til meget lave priser.
Har du stadig spørgsmål om dit lithium batteri til gulvvarmeføler? Så er vores batteri-fagfolk her for at hjælpe dig. Du skal blot kontakte vores team via e-mail, på telefon eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden