Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 

Reklamation:

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Batterierne er omfattet af 6 måneders garanti*.

For alle varer (herunder varer med begrænset holdbarhed) gælder det, at almindeligt slid/fordærvelse ikke er en mangel i købelovens forstand, selvom nedslidning/fordærvelse kan indtræde inden udløbet af de 2 års reklamationsret.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, skal du kontakte os på service@batteri-butik.dk med kopi af din faktura samt beskrivelse af din reklamation.

Så vil vi sende en returlabel til det defekte produkt.

Vi betaler ikke evt. fragtomkostninger, uden forudgående aftale på skrift.

 

Produktet bedes returneret i komplet original emballage, samt yderligere indpakning. Så den ikke risikerer at blive beskadiget under transporten. Genbrug gerne den emballage, varen ankom i. 

 

Husk at vedlægge en kopi af faktura/følgeseddel eller oplyse afsender- og fakturaadresse.

Vi fremsender en ny, fejlfri vare inden for en uge, hvis vi har den på lager eller kan skaffe den på ny. Hvis vi ikke kan skaffe en vare igen, og du har betalt den med betalingskort eller kreditkort, tilbagebetaler vi beløbet til dig til betalingskortet, hvis varen er betalt med bankoverførsel skal vi bruge bank, reg.nr. og kontonr.) Pengene bliver tilbageført inden for 1-3 hverdage.


Returadresse:

Greenlight Battery ApS
Industriparken 31, Lind
DK-7400 Herning
Mrk. Retur

 
til toppen | til bunden