Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Lars A.:
  Jeg har ved en fejl købt nogle forkerte batterier, fik dem ombyttet til de rigtige på adressen. Tak for god service.
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service

Batterigreb til kamera

Der er ikke noget værre end et batteri der løber tør for strøm, når du er i gang med at fotografere. Og når du endelig er i gang med at tage billeder, er det træls at stoppe midt i det hele for at tage hjem og oplade batteriet. Men med et batterigreb får dit batteri en længere levetid, da der er plads til flere batterier. Så hvis du skal bruge dit kamera i længere tid ad gangen, kan det være en god ide at investere i et batterigreb.

Hvis du er på udkig efter et smart batterigreb til dit kamera, er du kommet til det rigtige sted. Hos batteri-butik.dk har vi et udvalg af forskellige batterigreb til kameraer fra Canon og Nikon. Hvis du har brug for ekstra batterier til dit kamera, kan du se vores store udvalg af batterier til kameraer her.

Mest populære underkategorier er:

Populære produkter i denne kategori:


Forlæng batteritiden på dit kamera

Hvis du vil opgradere dit kamera med nyt tilbehør, kan det være svært at komme udenom et batterigreb. Batterigrebet giver mulighed for længere batterilevetid, så når du er ude og fotografere behøver du ikke bekymre dig om, at du løber tør for strøm. Derudover kan et batterigreb også bruges til at øge kameraets funktion og få en bedre ergonomi, så det er nemmere at holde kameraet. Et batterigreb henvender sig mest til entusiastiske eller professionelle fotografer, men kan også bruges, hvis du gerne vil i gang med at fotografere mere eller få et bedre greb på dit kamera. Du for meget mere ud af dit kamera ved at tilføje et batterigreb.

Fordele ved et batterigreb

Der er flere fordele ved at investere i et batterigreb. Den største fordel er selvfølgelig at levetiden på batteriet forlænges. Men batterigrebet kan også bruges til at forbedre grebet på kameraet. Hvis du fx har et lille kamera eller har store hænder, kan batterigrebet give en større grebsflade. Ved at gøre brug af et batterigreb får kameraet et mere ergonomisk design, der altså gør, at den får et mere naturligt greb, så den er behagelig at bruge over længere tid. Derudover er de fleste batterigreb udstyret med ekstra knapper som fx aftrækker og ISO.

Find det rigtige batterigreb til dit kamera

Når du skal finde et batterigreb til dit kamera, er det optimalt at købe et batterigreb fra det samme mærke som dit kamera. Hvis du køber det fra et andet mærke, skal du være sikker på, at det fungerer sammen med dit kamera. Ellers kan du risikere, at dit nye batterigreb ikke virker eller i værste tilfælde, at grebet eller dit kamera går i stykker.

For at finde det ønskede batterigreb, der passer til dit kamera, kan du nemt og hurtigt bruge filtret i venstre side, hvor du får vist batterigreb fra det ønskede mærke. Hvis du skulle være i tvivl om, hvilket batterigreb du skal vælge eller ikke kan finde det du leder efter, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores team af fagfolk, sidder klar til at hjælpe dig, så du får det helt rigtige produkt.

til toppen | til bunden