Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Batterier til Golf,-Golfbiler,-Caddy,-Bagvogne
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Batterier til Golfvogne og Bagvogne.

Batterier til Golfvogne og Trolleys fra batteri-butik.dk. Hos os finder du de fleste batterier til de kendte mærker som Yamahs, EZ Go, Club Car, Melex, PowaKaddy, PowerBug og mange flere. Vi har både nye batterier til Golfbiler, som benytter Deep-Cycle batterier fra Trojan, og Vi udskifter også Lithiumbatterier i PowaKaddy og PowerBug batteripakker. Så er batteriet på golfbilen ved at være slidt, efter mange års brug og slitage, eller er det ikke blevet vedligeholdt korrekt, med vandpåfyldning og korrekt opladning. Så kan du med fordel vælge dine nye batterier hos os. Er du i tvivl om hvilken batteritype din vogn bruger, så er du også velkommen til at kontakte os. Du kan normalt se på det gamle batteri hvilket modelnummer det har. Trojan bruges ofte i Golfbiler, og de fleste anvender Trojan T-105 som er et 6V 225Ah, Deep Cycle blybatteri. De sidder som regel i serie-forbinelse, i 4, 6 eller 8 stk. Vi anbefaler altid at udskifte alle batterierne, i Golfbilen. Det er vigtigt udskifte batterierne i golfbilen til batterier af samme type, så man sikrer at oplader og ledninger i golfbilen passer. Sammenlign derfor gerne billederne på webshoppen, med dine gamle batterier. Det er polernes placering og type, samt de fysiske mål som skal stemme overens.

Se et endnu større udvalg her

Hvorfor udskifte batterierne i gin Golfbil eller bagvogn?

Golfbilernes batterier er i dag i så høj kvalitet, at de kan holde i mange år. Dette er dog kun muligt hvis de benyttes korrekt, og vedligeholdes efter foreskrifterne. Sørg derfor altid at sætte batterierne til ladning, efter man er færdig med at køre i golfbilen. Undgå at køre batterierne tomme for strøm. Og efterfyld væske på batterierne jævnligt. Nogle Golfklubber tilbyder vedligeholdelse af golfbiler, og dette kan være en fordel, så batterierne ikke køres tomme for væske. Og dermed går i stykker. Sørg også for at holde batterierne rene, og opbevar helst bilen inde i vinterperioden, så batterierne ikke udsættes for frost. Er batterierne slidte i Golfbilen, og du kan kun køre 12 hollder på golfbanen, så er det tid til at skifte batterierne, til nye. Vi tilbyder også udskiftning af Lithium celler i caddyer, fra PowaKaddy, MotoKaddy og PowerBug. Dette er en lang billigere løsning, fremfor at skifte hele batteriet til en ny. Vi udskifter cellerne i batteripakken til nye, og i nogle tilfælde batterier med højere kapacitet, så de kan køre længere på en opladning. Enkelte modeller kan efter udskiftning køre op til 48 huller på golfbanen.

Hvad er forskellen på batterier til Golfbiler og normale bilbatterier?

Batterier til Golfbiler er typen Trojan Deep cycle batterier, og er batterier som man skal efterfylde værke på. De fleste normale bilbatterier er i dag lukkede blybatterier, hvor man ikke kann efterfylde værke på, og er kun beregnet til store afladningsstrømme i korte perioder, til at starte motoren. Er du i tvivl om hvilken type batteri der sidder i din Golfbil, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan med fordel tage et billede af dine gamle batterier, eller notere mærke og model.

Hvordan finder jeg et batteri til min Golfbil eller Bagvogn?

Kan du ikke finde et nyt batteri på shoppe, så kommer her en guide til at finde den korrekte model. Find først instruktionsbogen til din Golfbil, der står hvilken type og størrelse batteriet skal have, samt antallet af batterier, der benyttes i Golfbilen. Har du ikke instruktionsbogen, kan du åbne batterikassen/holderen i golfbilen. Dette finde softe under sædet. Betegnelsen for batterierne står på selve batterierne, det kunne være Trojan T-105 eller Trojan T-125. Hos batteri-butik.dk finder du de forskellige batterier i menuen Batterier til Golf, Golfbiler…, eller du kan bruge søgefunktionen, øverst på siden. Her indtastes informationerne som står på batteriet eksempel T-105 i søgefeltet og så finder du straks det ønskede batteri. Vær opmærksom på at de fysiske mål og alle andre relevante egenskaber som spænding,, helst skal passe med de gamle batterier.

Skrive eller ring til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål.

Med batterier til golfbiler fra batteri-butik.dk får du altid batterier af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi leverer hurtigt på 1-4 hverdage. Har du stadig spørgsmål om dit Golfbatteri? Vores batteri fagfolk er her for at hjælpe dig. Du skal blot kontakte vores team via mail, telefon eller via online-kontaktformularen.

til toppen | til bunden