Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.
AEG
5 af 5 5 (3)
AEG

Mobil batteri - Find dit nye batteri til mobiltelefonen

Leder du efter et nyt batteri til din mobiltelefon? Vi har mobilbatterier til stort set alle mærker og modeller, såsom: Samsung, Sony, Nokia, Motorola og mange flere. Så hos batteri-butik.dk kan du med stor sandsynlighed finde lige præcis det batteri du står og mangler. Og hos os får du god kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Nyt batteri

Mobiltelefonen spiller i dag en central rolle i dagligdagen for rigtig mange mennesker. Det er nærmest som om hverdagen går i stå, når mobilen løber tør for strøm eller endnu værre: bliver væk. Det sidste kan vi ikke hjælpe dig med, men vi kan tilbyde dig et nyt batteri. Batteriers kapacitet falder nemlig efter længere tids brug, så hvis dit batteri er gammelt er det en god idé at skifte det ud med et nyere. Så slipper du for at lade op hele tiden. Og du undgår at du pludselig står i Netto uden din indkøbsapp, til en fødselsdagsfest uden dit mobilkamera eller på herrens mark uden din GPS.

Mest populære underkategorier er:

Populære produkter i denne kategori:

Batteri til Nokia E70
3,7V, 1070mAh/4Wh
90,00 DKK *
 
Batteri til Binatone BB200
3,7V, 1000mAh/3,7Wh
97,00 DKK *
  
Batteri til Samsung SM-N750K
3,8V, 3100mAh/11,8Wh
120,00 DKK *
 
Batteri til ZTE S291
3,8V, 3200mAh/12,1Wh
116,00 DKK *
 
Batteri til Nokia 6610
3,7V, 1000mAh/3,7Wh
90,00 DKK *
 

Supplér med en powerbank til mobilen

Hvis du planlægger at opholde dig i lang tid uden en stikkontakt inden for rækkevidde men samtidig gerne vil kunne bruge mobilen lige så meget som du plejer, så er en powerbank måske noget for dig. Skal du på en længere tur, kan du også købe flere powerbanks og lade dem alle op på forhånd, så du er dækket ind i mange dage.

Hvor finder jeg det mobil batteri jeg skal bruge?

I navigationen til venstre kan du finde en liste over de mange forskellige mobiltelefon modeller. Du kan så klikke dig ind på netop det mobilmærke, som du skal bruge et nyt batteri til. Du kan også taste de relevante informationer ind i søgefunktionen, som du finder i toppen af siden her. Her kan du eksempelvis skrive mærket på din mobiltelefon, eller du kan indtaste modelnummeret på det specifikke batteri du er på udkig efter. Skulle du have svært ved at finde det batteri du skal bruge, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde præcis det batteri som du skal bruge. Tag i så fald endelig kontakt til os på e-mail eller telefonisk i åbningstiden på tlf. 70228860.
til toppen | til bunden