Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 35.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 1 af 5
  Tina C.:
  Kan ikke forstå at man beder om at få det leveret i en bestemt GLS pakkeshop, også vælger GLS at levere det i en anden der ligger 4 km fra det oprindelige afhentnings sted, med undskyldning at de ikke havde fået oplyst vores adresse af jer, hvorefter de valgte en adresse som lå langt, væk til trods for at der er mange andre alternativer at vælge mellem, så produktet er der intet galt med, men jeg tro i skal have kigget på jeres aftale med GLS samt de oplysninger i videre giver,
 • 5 af 5
  Heinz B.:
  Købt mandag kl 14. Modtaget allerede Tirsdag kl 9. Det kan vist ikke være meget hurtigere. Tak for den hurtige ekspedition af min ordre. Nu kører min alarm igen.
 • 1 af 5
  Ivan N.:
  Utrolig dårlig info efter at man har købt noget hos dem, man skal rykke for leveringsoplysninger og selv der er de forkerte. Det står på siden st såfremt varen er på lager tager det kun 1-4 dage før man har den, men jeg har først her 4 dage og efter at have rykket for leveringsoplysninger fået en besked fra GLS at den er ankommet til et depot i Herning
 • 5 af 5
  Karin F.:
  meget fin og hurtig service
 • 5 af 5
  Inge J.:
AEG
5 af 5 5 (2)
AEG

Mobil batteri - Find dit nye batteri til mobiltelefonen

Leder du efter et nyt batteri til din mobiltelefon? Vi har mobilbatterier til stort set alle mærker og modeller, såsom: Samsung, Sony, Nokia, Motorola og mange flere. Så hos batteri-butik.dk kan du med stor sandsynlighed finde lige præcis det batteri du står og mangler. Og hos os får du god kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Nyt batteri

Mobiltelefonen spiller i dag en central rolle i dagligdagen for rigtig mange mennesker. Det er nærmest som om hverdagen går i stå, når mobilen løber tør for strøm eller endnu værre: bliver væk. Det sidste kan vi ikke hjælpe dig med, men vi kan tilbyde dig et nyt batteri. Batteriers kapacitet falder nemlig efter længere tids brug, så hvis dit batteri er gammelt er det en god idé at skifte det ud med et nyere. Så slipper du for at lade op hele tiden. Og du undgår at du pludselig står i Netto uden din indkøbsapp, til en fødselsdagsfest uden dit mobilkamera eller på herrens mark uden din GPS.

Mest populære underkategorier er:

Populære produkter i denne kategori:

    
Duracell Batteri til Nokia 1209
3,7V, 1000mAh/3,7Wh
149,00 DKK *
 
Duracell Batteri til Nokia E60
3,7V, 1000mAh/3,7Wh
149,00 DKK *
 

Supplér med en powerbank til mobilen

Hvis du planlægger at opholde dig i lang tid uden en stikkontakt inden for rækkevidde men samtidig gerne vil kunne bruge mobilen lige så meget som du plejer, så er en powerbank måske noget for dig. Skal du på en længere tur, kan du også købe flere powerbanks og lade dem alle op på forhånd, så du er dækket ind i mange dage.

Hvor finder jeg det mobil batteri jeg skal bruge?

I navigationen til venstre kan du finde en liste over de mange forskellige mobiltelefon modeller. Du kan så klikke dig ind på netop det mobilmærke, som du skal bruge et nyt batteri til. Du kan også taste de relevante informationer ind i søgefunktionen, som du finder i toppen af siden her. Her kan du eksempelvis skrive mærket på din mobiltelefon, eller du kan indtaste modelnummeret på det specifikke batteri du er på udkig efter. Skulle du have svært ved at finde det batteri du skal bruge, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde præcis det batteri som du skal bruge. Tag i så fald endelig kontakt til os på e-mail eller telefonisk i åbningstiden på tlf. 70228860.
til toppen | til bunden