Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

USB-Ladekabel

Et USB-ladekabel kan bruges til at overføre strøm og data imellem to elektroniske enheder. Du kan forbinde den til en adapter, der kan sættes i en stikkontakt, så du kan nemt kan oplade dine enheder uanset, hvor du er. Når du køber en ny telefon eller tablet medfølger der altid et ladekabel, men de har det ofte med at forsvinde eller gå i stykker, når de er godt brugt. Se vores store udvalg af USB-ladekabler til mange forskellige mærker og enheder, og find den der passer til lige præcis din enhed.

Mest populære underkategorier er:

Fleksibiliteten ved et ladekabel

Da du kan bruge et USB-ladekabel på forskellige måder og næsten anvende den alle steder, får du en smart og fleksibel løsning. I mange tilfælde kan du også bruge dit ladekabel til fx din tablet og høretelefoner eller til at oplade controllerne til din spillekonsol, så du nemt kan oplade dine elektroniske enheder på skift. Du skal dog være opmærksom på, om de forskellige typer kabler passer til de enheder du har, så du vælger det rigtige kabel. Du kan også finde kabler, du kan bruge til at overføre data fra fx din telefon til din computer.

Fordele ved et USB-ladekabel

Du kan bruge et USB-ladekabel til at oplade din mobiltelefon. Da vi i den moderne hverdag bruger mobiltelefonen til mange ting, holder den ofte ikke strøm en hel dag, selvom de nyere telefoners batterier kan holde i lang tid. Men når vi både bruger telefonen derhjemme og når vi er ude til at holde kontakten med folk, tjekke de sociale medier eller som GPS, er det praktisk at have et kabel, så du nemt kan oplade den.

Du kan bruge USB-ladekablet til at oplade dine enheder på forskellige måder. Den kan både bruges i en adapter eller i et stik til bilen, hvis du gerne vil oplade dine enheder, når du er på farten. Du kan se vores udvalg af forskellige adapter her.

Vi har det kabel du skal bruge

Hos batteri-butik.dk har vi sørget for, at vi har et bredt udvalg af kvalitets USB-kabler til dig. Vi har klassiske kabler og mikro kabler og vores USB-ladekabler findes i forskellige farver og længder, så du er garanteret at kunne finde en du kan bruge. Vælg det ønskede kabel, læg det i indkøbskurven og bestilt det nemt og sikkert hos os.

Få hjælp til at finde det rigtige USB-ladekabel

Vi kan godt forstå, at det kan være forvirrende at finde ud af, hvilket kabel du skal bruge eller hvilket kabel der passer til hvilke enheder. Hvis du vil vide mere om de forskelige kabler, kan du gå ind på modellen og læse mere der. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde det rette kabel. Vores fagfolk kan rådgive dig, hvis du har spørgsmål omkring et af vores kabler eller noget helt andet. Du kan kontakte os via telefon og mail eller udfylde vores online kontaktformular, du finder under de enkelte produkter.

til toppen | til bunden