Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Maxell batterier

Som du måske allerede ved, er der ret stor forskel på batterier i forhold til ydelse og levetid. Har du derfor brug for batterier, du kan regne med holder længe, og som fungerer som forventet, er batteri-butik.dk det rette sted at shoppe batterier.

Her på siden har vi samlet alt, hvad der findes inden for Maxell-serien, hvilket giver dig mulighed for at finde netop det batteri, du har brug for. Maxell batterier er kendetegnet ved at være i høj kvalitet med en høj ydeevne og lang levetid. Det er derfor en oplagt mulighed for at få købt batterier til privaten eller virksomheden til en rimelig pris. Genopladelige batterier og lithiumbatterier er desuden også muligt at finde her på siden.

Hvad er lithium batterier?

Maxell batterier i lithium er en af de typer, vi fører her på shoppen. I langt de fleste tilfælde kan de erstatte alkaliske batterier, som vi fortæller mere om nedenfor. Lithiumbatterier kan være følsomme overfor hurtig afladning. Det gælder dog ikke for den type af Maxell batterier, vi fører her på shoppen.

Det er nemlig af typen blister, som er gode at bruge til ure, lommeregnere, legetøj, LED-stearinlys med mere, hvor afladningen ikke er særlig høj. Vil du gerne sikre en ekstra lang levetid, kan vi derfor anbefale at gå med Maxell batterier.

Hvad er alkaliske batterier?

Vi ved godt, det kan være lidt forvirrende med de mange forskellige batterityper – og alkaliske Maxell batterier er en af dem. Kort og simpelt sagt er det batterier, der har en høj strømmodstand og energitæthed. Det betyder, at batterierne har en lang levetid, når det bruges i udstyr, der ikke sluger strømmen. Det er et batteri, der koster lidt mere, men som til gengæld holder det længere, hvis det bruges fornuftigt. Alkaliske batterier klarer sig også godt ved lave temperaturer.

Hvad skal man være opmærksom på med genopladelige batterier?

Genopladelige batterier er et rigtig godt valg, hvis du gerne vil gøre noget godt for miljøet. Men det er også et godt valg, hvis du gerne vil spare penge på batterier i det lange løb. Dog skal du ved køb af genopladelige batterier være opmærksom på, at de generelt hurtigere bliver flade, og at nogle produkter slet ikke virker med et genopladeligt batteri.

Hurtig afladning er dog ikke et problem med Maxell genopladelige batterier, da de netop er kendt for at holde længe. Det er også af den grund, at vi netop har valgt at føre Maxell batterier, da det er en sikkerhed for dig om, at du får et godt og solidt produkt.

Kontakt os gerne i dag for nærmere information om Maxell batterier

Når det kommer til vores kundeservice, synes vi selv, den er helt i top. Det tillader vi os at sige, da vores medarbejdere er kompetente og virkelig ved meget om batterier og Maxell batterier. Vi er derfor helt sikre på, at vi kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål angående batterier generelt eller til et specifikt produkt. Vi er her for at hjælpe dig – så benyt dig gerne af muligheden, hvis du har brug for det.

til toppen | til bunden