Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Printer batteri

Har du brug for et batteri til din printer som er af høj kvalitet, så er du landet det rigtige sted for hos batteri-butik.dk har vi forskellige batterier til din printer som er i høj kvalitet og til en god pris.

Hvad er et batteri til en printer?

Et batteri til en printer er en vigtig ting, der giver strøm til printeren. Når du har en printer, skal den bruge elektricitet for at den kan bruges. Det er her batteriet kommer ind i billedet. En printer er en enhed, der bruges til at udskrive ting på et stykke papir. Det kan eksempelvis være billeder eller tekster fra en computer eller en anden enhed. Kort sagt er det bare et batteri du putter ind i printeren som du så kan oplade med en strømforsyning, ved at tilslutte det til en stikkontakt. På den måde kan du få printeren til at virke.

Mest populære underkategorier er:

Populære produkter i denne kategori:

Batteri til Printer Canon BJC-55
10,8V, 2300mAh/25Wh
447,00 DKK *
      

Hvordan vælger du det rette batteri til din printer

For det første skal du starte med at finde den rigtige batteritype. Der er mange forskellige batterityper til mange forskellige ting, så derfor er den en god ide at starte med at finde ud af det.

Efterfølgende er det en god ting at kigge på vægt og størrelse, altså hvad for en der passer til din printer. Du kan også kigge på prisen, da mam ofte ved at give lidt mere får en højere kvalitet eller længere levetid.

Hvorfor har man brug for et batteri til printer?

Du har brug for et batteri til din printer, da det er det som er med til at gøre så printeren fungere og som sagt får strøm. Hvis printeren ikke får strøm kan den ikke udskrive eller printe ting ud som du har sat den til at gøre. Printeren fungere altså ikke uden et batteri.

Hvad er Canon?

Canon er et firma, der laver forskellige typer elektronisk udstyr, som kameraer og printere. De er især kendt for deres høje kvalitet. Canon er mest berømt for deres kameraer. De laver både “normale” kameraer og professionelle kameraer, som kan bruges til at tage flotte billeder.  Udover kameraer producerer Canon også printere. Printere fra Canon er meget populære og bruges både derhjemme og på kontorer. De kan printe farvebilleder og dokumenter af høj kvalitet.

Har du fundet det rette batteri til din printer? Her hos batteri-butik.dk er det nemt og sikkert at handle. Vores hjemmeside har det såkaldte “E-mærke” det vil sige at det er trygt og sikkert at handle på batteri-butik.dk.

til toppen | til bunden