Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 39.00 DKK. Fri fragt fra 500 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Tilbehør til Robotplæneklip Knive til havetraktor Havetraktor-reservedele

 
Batterier til Varmestyring
 
Feedback
 • Læs alle anmeldelser
 • Køberne siger:
 • 5 af 5
  Khawar M.:
  Fantastisk hurtigt levering på en dag A+++++++
 • 4 af 5
  Thomas J.:
  Har hentet en kniv til min Husqvarna Plænetraktor, den virker fint igen. Tak for hurtig hjælp og man kan hente det hos jer.
 • 5 af 5
  ukendt u.:
  Meget God
 • 5 af 5
  Karsten K.:
  Virkelig god service. God vejledning og info undervejs. Dygtig og kompetent medarbejder.
 • 5 af 5
  Ukendt U.:
  Hurtig ekspedition, bestilte mandag kl 15 og fik pakken af GLS tirsdag kl 9.

Batterier til varmestyring

Vil du gerne være sikker på at kunne holde varmen? Eller vil du bare gerne have et ekstra sæt batterier til varmestyring liggende for en sikkerheds skyld? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos os finder du nemlig præcis det, du leder efter: nye og effektive batterier til varmestyring. Vi har samlet nogle af de bedste batterier der findes til formålet, så du er sikret at kunne styre varmen derhjemme det næste lange stykke tid.

Hvis ikke du allerede har tjekket vores sortiment af batterier til varmestyring ud, kan vi fortælle, at du her på siden finder lithium batterier på 3,6 volt fra forskellige mærker såsom SAFT og Tadiran.

Hvordan finder jeg et passende batteri til varmestyring?

Det er heldigvis ret nemt at finde batterier til varmestyring. Når det er ved at være på tide at skifte batteriet ud til din varmestyring eller termostat, tager du blot batteriet ud og tjekker, hvor mange volt det er på. Er det 3,6 volt? Det er det i hvert fald med al sandsynlighed, da det er den mest anvendte spænding til varmestyring. Tjek altid gerne batteriet for en sikkerheds skyld.

Når du finder vejen ind her til batteri-butik.dk, søger du blot efter relevante informationer for batterier til varmestyring, og så dukker alle batterier op, der kan bruges til formålet. Det er nemt, effektivt og smart.

Hvorfor udskifte batteri til varmestyringen?

Hvis du gerne vil kunne fortsætte med at anvende intelligent varmestyring i dit hjem og spare så meget som muligt på varmeregningen, er det af og til nødvendigt at skifte batteriet i termostaten. Selvom det ville være optimalt, lever batterier ikke evigt. Det gælder også for batterierne i dine termostater.

Det er derfor en god ide både at skifte batterierne jævnligt samt at have nogen liggende på lager, hvis en af batterierne skulle stå af, før du regner med det. Så kan du altid være sikker på at holde dit hjem varmt og behageligt.

Hvordan opbevares batterierne bedst?

Hvis et lithium batteri på 3,6 volt bliver opbevaret korrekt, kan det holde i 6-8 år. Det kræver opbevaring på et køligt og tørt sted. Batterierne må på ingen måde blive udsat for direkte sollys, ligesom de helst skal opbevares i et rum med minimale temperaturudsving.

Sørg også for at opbevare batterierne således, at de positive og negative terminaler ikke kommer i kontakt med hinanden. Så undgår du en kortslutning under opbevaring.

Effektiv kundeservice og det bedste udvalg af batterier til varmestyring

Hvis du har brug for nye batterier til varmestyring, kan du trygt købe dem hos os. Vi er eksperter, når det kommer til denne type af batterier. Vi kan derfor med al sandsynlighed hjælpe dig, hvis der er noget du er i tvivl om. Kontakt da vores kompetente kundeservice, som allerede nu sidder klar til at hjælpe og rådgive dig.

Vi har det bedste udvalg af batterier til varmestyring på markedet og sørger løbende for at opdatere udvalget. Køb derfor gerne dine batterier i dag hos batteri-butik.dk.

til toppen | til bunden