Kundeservice: 70228860      Dansk service og dansk garanti    Fragt kun 29kr. Fri fragt fra 1000 kr. *  

   

Varta Lygter

 

Varta batterier

 

black friday 2017 24-25.11

 
 
Feedback
  • Læs alle anmeldelser
  • Køberne siger:
  • 5 af 5
    Hvide S.:
    godt batteri, hurtig levering
  • 5 af 5
    Alexander L.:
    God service!
  • 5 af 5
    Henrik S.:
    Hurtig levering og da batteriet ikke passede til formålet (det var min skyld) fik jeg pengene igen. Perfekt service!
  • 5 af 5
    Sigurd M.:
    Fantastisk hurtig levering. Bestilte torsdag morgen og kunne hente pakken dagen efter.
  • 5 af 5
    Carsten S.:
    God web-site, alt fungerede perfekt. God, venlig og hurtig service efterfølgende.

Kundeanmeldelser

5 af 5 (33)
4 af 5 (1)
3 af 5 (1)
2 af 5 (0)
1 af 5 (1)
gennemsnitlige bedømmelse 5 af 5 meget god
Antal anmeldelser = 36

 

 

36 Kundeanmeldelser

 

5 af 5 meget god

08.09.2017

godt batteri, hurtig levering

Anmeldelser skrevet af Hvide S..

5 af 5 meget god

31.08.2017

God service!

Anmeldelser skrevet af Alexander L..

5 af 5 meget god

14.08.2017

Hurtig levering og da batteriet ikke passede til formålet (det var min skyld) fik jeg pengene igen. Perfekt service!

Anmeldelser skrevet af Henrik S..

5 af 5 meget god

12.08.2017

Fantastisk hurtig levering. Bestilte torsdag morgen og kunne hente pakken dagen efter.

Anmeldelser skrevet af Sigurd M..

5 af 5 meget god

23.06.2017

God web-site, alt fungerede perfekt. God, venlig og hurtig service efterfølgende.

Anmeldelser skrevet af Carsten S..

5 af 5 meget god

02.06.2017

Hurtig ekspedition

Anmeldelser skrevet af Christian B..

5 af 5 meget god

29.05.2017

Hentede vare direkte på adressen

Anmeldelser skrevet af Inger V..

5 af 5 meget god

29.05.2017

Bestilte kl 15, modtog det kl 9 dagen efter

Anmeldelser skrevet af Jens S..

5 af 5 meget god

29.05.2017

Hurtig levering

Anmeldelser skrevet af Michael B..

5 af 5 meget god

21.04.2017

Tak

Anmeldelser skrevet af Ivan S..

5 af 5 meget god

29.11.2016

Tak for god service

Anmeldelser skrevet af Lars W..

5 af 5 meget god

11.11.2016

Jeg ringede for at bestille et batteri, og kunne afhente det med det samme. Kunne ikke være mere effektivt.

Anmeldelser skrevet af Villy S..

5 af 5 meget god

03.10.2016

Ringede for at høre om jeg kunne hente batteriet, og det kunne afhentes med det samme.

Anmeldelser skrevet af Christina n..

4 af 5 god

17.09.2016

Fin behandling ikke noget at klage over

Anmeldelser skrevet af lars n..

5 af 5 meget god

17.08.2016

Ringede kl 8 og kunne hente batteriet med det samme.

Anmeldelser skrevet af Jens H..

5 af 5 meget god

15.08.2016

Super hurtig levering af batteri

Anmeldelser skrevet af Julie J..

5 af 5 meget god

15.08.2016

Ringede for at høre om varen var hjemme, og kunne hente det med det samme.

Anmeldelser skrevet af Greenlight B..

1 af 5 mangelfuld

14.08.2016

OrdreNr.: DK16542967 Varen er udmeldt som: På lager & umiddelbart tilgængelig Leveringstid 1-4 dage. Bestilte den 6. august, det er nu den 14. august, og har stadig INTET (ud over et automatisk genereret svar 1 min. efter ordreafgivelsen). Så det bliver nok sidste gang jeg handler her. /Michael

Anmeldelser skrevet af Michael l..

3 af 5 tilfredsstillende

23.04.2016

Jeg bestilte 5 x (AA 2-pak), men den ene var ikke med i forsendelsen Den anvendte kuvert havde en revne da den ankom til min postkasse og jeg antager at en af AA 2-pakkerne var trillet ud undervejs. I bør sikre at I anvender emballage som kan håndtere de varer, som I sender

Anmeldelser skrevet af Michael S..

5 af 5 meget god

10.12.2015

Hurtig tilbagemelding og levering.

Anmeldelser skrevet af Elef H..

5 af 5 meget god

06.10.2015

Perfekt!

Anmeldelser skrevet af Alexander L..

5 af 5 meget god

15.09.2015

Top!

Anmeldelser skrevet af Alexander L..

5 af 5 meget god

06.08.2015

hurtig levering

Anmeldelser skrevet af Jørge S..

5 af 5 meget god

29.06.2015

Fantastisk service og levering

Anmeldelser skrevet af Knud P..

5 af 5 meget god

24.06.2015

Hurtig service også til Sverige.

Anmeldelser skrevet af Sverker O..

 

36 Kundeanmeldelser
 
til toppen | til bunden

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Mere information om cookies.

OK